Seniorrådgiver kontaktledning

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Fakta om stillingen:

Firma: Sweco Norge

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 08.11.2024

Liker du fag, flinke folk og sosiale arbeidsdager? Da kan du være vår nye (senior)rådgiver KL i gruppen Samferdselselektro 

I gruppen samferdselselektro elektrifiserer vi for å kunne opprettholde og utvikle samfunnet og levestandarden til det bedre. Vi er tilretteleggere for fremtiden og er nødt til å ta i bruk grønnere energikilder, og forbruke mindre fossil energi. Dette er viktig for å kunne gjennomføre det grønne skiftet. Som rådgiver i Samferdselselektro vil du være sentral for at vi alltid leverer på bærekraft kvalitet, tid og kostnad – gjennom tett oppfølging av kundene våre. Vi liker å inspirere og spille hverandre gode – og har det veldig sosialt på jobb. Vi arbeider med et bredt spekter av prosjekter innen vei og bane – for både offentlige og private kunder, lokale og nasjonale oppdragsgivere. Prosjektene er mange og spennende. Vi jobber i nasjonale utbyggingsprosjekter for de største byggherrene som Statens Veivesen, Nye Veier og Bane NOR, med blant annet E39, E18 og Inter City prosjekter. 

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har erfaring og bachelor eller mastergrad innen elektrofag og flere års erfaring med kontaktledning. For oss er leveransefrister og kundeoppfølging meget viktig, og det er derfor ønskelig at du er ansvarsbevisst og god til å styre hverdagen din. Som person er du omgjengelig og interessert i å lære deg nye digitale verktøy og tilegne deg ny kunnskap, det er positivt å ha erfaring med AutoCad, RailCOMPLETE, Revit, power facory, ETAP, novapoint, jira, febdok, CanDrop med flere. 

Vi trenger folk som har erfaring med og ønsker jobbe med

  • Kontaktledning
  • Beregninger innen KL 

Dette får du i Sweco:

  • Du vil være en del av grønne og digitale skifte. Vi jobber med elektro og elektrifisering av tog, bybane, trikk, buss og båt.
  • Du kan jobbe tverrfaglig innen flere fagfelt eller spesialisere deg innen et. Du velger i tillegg selv om du vil jobbe med vei, bane eller begge deler.
  • Et fast arbeidssted med kontorplass i Oslo, Drammen, Stavanger eller Kristiansand
  • En kultur hvor menneskene er den viktigste ressursen, hvor det tilrettelegges for trivsel og sosiale arrangementer med alt fra julebord til kajakkpadling og spa.
  • Personlig utviklingsplan med avtalte milepæler og kurs enten du vil bli prosjektleder, fagspesialist eller linjeleder. Planen blir samtaleemne under intervjuet.
  • Spennende tverrfaglige oppgaver i alt fra de små veldig tekniske prosjektene til de største tverrfaglige vei, bane og trikke prosjektene i Norge.
  • Muligheten til å lære deg de nyeste digitale verktøy og bidra til innovasjon innen kontaktledningsfaget.
  • Svært gode personalbetingelser. Om ulykken først er ute er du dekket av selskapets private helseforsikringer som dekker behandling innen 15 dager, reise og ufør og arbeidsskade med mer. 

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • Fagansvar eller prosjekteringsledelse i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
  • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor kontaktledning
  • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer
  • Benytte moderne prosjekteringsverktøy
  • Aktiv kundekontakt i prosjekt og mot potensielle/tidligere kunder og samarbeidspartnere med tanke på markedsføring og mersalg av våre tjenester
  • Være en aktiv sparringspartner med erfarne og mindre erfarne kollegaer 

Ved vårt splitter nye hovedkontor midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt Norbygata 14 garanterer vi deg et fleksibelt og utviklende arbeidsmiljø hvor vi elsker å feire våre suksesser og heie hverandre frem! Det nye hovedkontoret tilbyr fleksibilitet, følelsen av velvære og tilrettelegging for enkel samhandling. Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer turer i innland og utland, og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

SØK STILLING

Kontaktperson

Ine Andersen

Gruppeleder Samferdselelektro

ine.andersen@sweco.no

+47 467 60 093

Powered by Labrador CMS