NCC

Arbeidsleder/Operation Manager for Område Oslo

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse.NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 57 milliarder SEK i 2023 og ca. 12 200 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Industry

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 15.11.2024

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt samt asfaltentrepriser. Vi er en proaktiv partner som alltid jobber for å redusere miljøpåvirkningen, og vår utvikling av energibesparende asfaltprodukter, bruk av alternativt drivstoff og gjenvinning av asfalt viser vår forpliktelse til å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry AS søker nå en dyktig Arbeidsleder/Operation Manager for Området Oslo.

Du er en relasjonssterk, strukturert og resultatorientert leder med stor gjennomføringskraft. Vi tror at du er trygg og tydelig i lederrollen, motiverer dine medarbeidere, og skaper samarbeid på tvers av organisasjonen. Din evne til å bygge og vedlikeholde gode relasjoner med kunder og samarbeidspartnere vil være avgjørende for å nå felles mål og sikre NCCs fremtidige suksess.

Du vil samarbeide nært med spesialister og støttefunksjoner innen en rekke fagområder, men som Operation Manager er det ditt ansvar å trekke på disse ressursene etter behov og sikre maksimal effektiv produksjon og salg innenfor rammen av gitte strategier og retningslinjer.

Arbeidsoppgaver: 

  • Utøve personalansvar og daglig ledelse av egne ansatte
  • Gi tilbud på forespurte jobber i området
  • Sikre en effektiv flyt på asfaltlag
  • Planlegge arbeid for lagene
  • Ta ansvar for å lede egne asfaltlag med hensyn til kvalitet, effektivitet og sikkerhet
  • Fakturering og oppfølging av utførte jobber

Kvalifikasjoner/egenskaper: 

  • Arbeidsleder-/formannserfaring fra asfaltbransjen
  • Teknisk/økonomisk utdannelse er en fordel, men kan kompenseres med relevant erfaring
  • Ledererfaring fra driftsbasert arbeid
  • Relevant erfaring med personalledelse
  • Tydelig og trygg i ditt lederskap
  • Tar ansvar, er proaktiv og nysgjerrig
  • God økonomiforståelse
  • Forstå og snakke et av de skandinaviske språkene er en forutsetning

Arbeidsstedet vil være ved vårt kontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Hos NCC blir ditt bidrag synlig i vårt arbeid med å skape trygg fremkommelighet og landemerker som definerer våre byer og samfunn. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives, utvikle seg og ha det bra på arbeidsplassen, samtidig som vi aldri går på akkord med sikkerhet og kvalitet. Vi legger stor vekt på kompetanseheving og tilbyr derfor et variert utvalg av kurs og utdanninger som gir deg muligheter til å utvikle deg videre i karrieren.

Last opp din CV via vårt system. Om du ønsker er du selvsagt velkommen til å legge ved et motivasjonsbrev. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Som en del av vår sikkerhetskultur gjennomfører vi bakgrunnssjekk av sluttkandidat.

Søknadsfrist 15.11. 2024, men søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson:

Pål Rikard Thomas, Area Manager, +47 926 41 077.

Bygg med oss – sammen med de beste kollegene i bransjen!

I NCC drives vi av å utvikle oss, enten det er med våre byggeprosjekter eller vår egen personlige fagkompetanse. Hver dag utvikler vi bransjens mest spennende og komplekse byggeprosjekter fremover i nært samarbeid med våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Hos oss er du en verdifull medarbeider som bidrar til å utvikle våre landemerker som vi ser i våre byer og i våre lokalsamfunn. Hos oss bidrar alle ansatte til en bedriftskultur som er basert på tydelige verdier og sikker adferd som gir en trygg og sikker arbeidsplass for alle våre ansatte. Vår samlende kompetanse og varierte bakgrunner bidrar til å gjøre en forskjell.NCC – er et ledende selskap i Norden.

Søk her!

Powered by Labrador CMS