Director Strategic Projects

Nammo-gruppen er et nordisk konsern med selskaper i en rekke land. Hovedkontoret ligger på Raufoss sammen med det største datterselskapet Nammo Raufoss AS. Nammo-gruppen har om lag 3200 ansatte og omsatte i 2023 for 9,2 mrd. kroner. Virksomheten omfatter utvikling og produksjon av høyteknologiske forsvarsprodukter. Nammo ønsker et arbeidsmiljø basert på likhet, rettferdighet og mangfold. Slik tror vi den ansatte best utnytter sin kompetanse, noe som bidrar til bedre prestasjoner og økt produktivitet.

Fakta om stillingen:

Firma: Nammo

Fylke: Innlandet

Sted: Raufoss

Søknadsfrist: 03.11.2024

Vil du drive fram strategiske byggeprosjekter som har stor innvirkning på fremtidens industri?

I rollen som Director Strategic Projects vil du ha ansvar for å støtte og følge opp Nammos strategiske investeringsprosjekter, samtidig som du har det overordnede ansvaret for administrativ styring av prosjektporteføljen. Du vil samarbeide tett med Vice President Strategic Projects og følge opp din egen prosjektportefølje. I tillegg vil du, i enkelte prosjekter, ha et nært samarbeid med Business Development. Prosjektene dine vil omfatte både bygging av nye fabrikker og utvidelse av eksisterende produksjonslinjer internasjonalt. Du vil også samarbeide med Nammos ulike Business Units: Commercial Ammunition, Small and Medium Caliber Ammunition, Large Caliber Systems og Aerospace Propulsion.  

Arbeidsoppgaver: 

  • Støtte og følge opp utviklingen og gjennomføringen av Capex-investeringsprosjekter, inklusive prosjektspesifikasjoner, prosjektstyringsdokumenter og prosjektbudsjetter. 

  • Koordinere støtte fra andre avdelinger i konsernet og eksterne konsulenter for å følge opp planlegging og gjennomføring av avtalte strategiske prosjekter. 

  • Administrere, delta og gjennomføre styringskomitemøter. 

  • Oppdatere og følge opp porteføljens risiko- og mulighetslister, i tillegg til å sikre godkjente konfigurasjonssystemer for dokumenter og elektroniske data. 

  • Organisere og gjennomføre erfaringsdelingsmøter med involverte prosjektledere for strategiske prosjekter to ganger i året, samt oppdatere dokumentet for læringspunkter. 

  • Utvikle statusrapporter, samt foreslå forbedringer til prosesser og verktøy for strategiske prosjekter. 

Som person ser vi for oss at du har en sterk drivkraft og et engasjement som inspirerer andre. Du jobber selvstendig med høy integritet, i tillegg til at du bygger gode relasjoner og samarbeider effektivt på tvers av nasjonaliteter og kulturer. Du er strukturert, organisert, og fleksibel i prioriteringen av oppgaver, selv når nye utfordringer oppstår. Med et strategisk og analytisk tankesett bevarer du overblikk samtidig som du sikrer presisjon i detaljene.

Vi tror du har: 

  • Fortrinnsvis en bachelor- eller mastergrad innen finans, økonomi, industriell økonomi, eller beslektede felt. Erfaring fra relevant industri kan kompensere. 

  • Omfattende erfaring fra industri, byggenæring, eller nært beslektede bransjer med en dyp forståelse av relevant industriell- og bransjedynamikk. 

  • Dokumentert erfaring som prosjektleder, med ansvar for store og komplekse prosjekter innen industri, produksjon eller bygg. 

  • God innsikt i industrielle produksjonsprosesser og byggeledelse. 

  • God forståelse for prosjektbudsjettering og -kontroll. 

  • Erfaring fra å arbeide i et multinasjonalt miljø, på tvers av ulike kulturer. 

  • Svært gode språkkunnskaper skriftlig og muntlig i engelsk, og et av de skandinaviske språkene.  

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Oskar Øby: 908 90 268 / Oskar.oby@theac.no eller Marius Kjerneth: 950 45 635 / marius.kjerneth@theac.no. Du kan også registrere deg som interessent ved å trykke «Søk her». Vi ser frem til å høre fra deg! 

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres av nasjonale sikkerhetsmyndigheter til nivå konfidensielt, og at gyldig politiattest kan fremlegges.

SØK HER



Powered by Labrador CMS