NCC

Junior Engineer, Asfalt

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse.NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 57 milliarder SEK i 2023 og ca. 12 200 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Industry

Fylke: Oslo, Møre og Romsdal

Sted: Oslo, Ålesund

Søknadsfrist: 15.11.2024

I NCC er vi drevet av et ønske om kontinuerlig utvikling – både i våre byggeprosjekter og i vår personlige kompetanse. Hver dag driver vi noen av bransjens mest spennende og komplekse prosjekter fremover, gjennom tett samarbeid mellom våre dyktige kolleger, partnere og kunder. I NCC tar vi ansvar for en arbeidskultur som bygger på solide verdier og adferd som sikrer trygghet og kvalitet. Vår varierte kompetanse og brede erfaringsbakgrunn gjør oss i stand til å møte utfordringer med innovative løsninger – og det er slik vi får ting til å skje sammen.

Er du klar for en spennende mulighet i en nyopprettet stilling der du får både ansvar og mulighet til å bygge din karriere?

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt samt asfaltentrepriser. Vi er en proaktiv partner som alltid jobber for å redusere miljøpåvirkningen, og vår utvikling av energibesparende asfaltprodukter, bruk av alternativt drivstoff og gjenvinning av asfalt viser vår forpliktelse til å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

Hos oss får du en spennende hverdag med varierte oppgaver, der ingen dag er lik. Du vil være en viktig støtte for linjeorganisasjonen og jobbe med å effektivisere og optimalisere våre prosesser.

Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av prosjektenes fase og innhold, og kan inkludere:

  • Arbeid med kontrakter, innkjøp og kalkulasjon
  • HMS-oppfølging og koordinering med underentreprenører
  • Administrering og bemanning av oppdrag
  • Bidra til utviklingen av bærekraftige, tverrfaglige løsninger

Faglige kvalifikasjoner:

  • Ingeniørutdanning innen vei, vann, bygg eller anlegg
  • Vi ser gjerne at du er nyutdannet eller har noen års relevant arbeidserfaring

Har du førerkort klasse B og mulighet til å reise i jobben?Du vil rapportere til din lokale Area Manager, hovedsakelig i Ålesund eller Oslo, men andre lokasjoner kan også være aktuelle.Hvem er du?Vi ser etter deg som er sosial og dyktig til å bygge nettverk. Du trives med å jobbe på tvers av avdelinger og i samspill med både kollegaer og eksterne aktører. 

I tillegg har du:

  • En selvstendig, analytisk og ansvarsbevisst tilnærming
  • Evnen til å sjonglere flere prosjekter samtidig
  • Gode kommunikasjonsevner og en lagspillerinnstilling

Hos NCC blir ditt bidrag synlig i vårt arbeid med å skape trygg fremkommelighet og landemerker som definerer våre byer og samfunn. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives, utvikle seg og ha det bra på arbeidsplassen, samtidig som vi aldri går på akkord med sikkerhet og kvalitet. Vi legger stor vekt på kompetanseheving og tilbyr derfor et variert utvalg av kurs og utdanninger som gir deg muligheter til å utvikle deg videre i karrieren.

Last opp din CV via vårt system. Om du ønsker er du selvsagt velkommen til å legge ved et motivasjonsbrev. Presiser gjerne ønskelig lokasjon, enten Oslo eller Ålesund. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Som en del av vår sikkerhetskultur gjennomfører vi bakgrunnssjekk av sluttkandidat.

Søknadsfrist 15.11.2024, men søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

  • Pål Rikard Thomas, Area Manager Oslo, Tlf: 926 41 077
  • Edward Bolseth, Area Manager Ålesund, Tlf: 917 04 146

Søk her!

Powered by Labrador CMS