Prosjektleder eller byggeleder, bygg og eiendom - Drammen

WSP Norge er en av Norges ledende kompetansemiljøer. Selskapet leverer prosjektledelse, prosjektutvikling og prosjektrelaterte spesialisttjenester til offentlige og private aktører innen en rekke bransjer. Hos WSP blir du en del av et kompetansenettverk i et globalt rådgiverselskap med samarbeidende fag og 70.000 ansatte verden over! Totalt i Norge er vi ca 500 medarbeidere lokalisert i hele landet.

Fakta om stillingen:

Firma: WSP Norge

Fylke: Buskerud

Sted: Drammen

Søknadsfrist: 10.11.2024

Hva om du kunne lede små og store prosjekter i et av landets største prosjektledermiljøer?

Hos oss er det mulig.

WSP - Et godt sted å være!

Vi ser stadig etter byggeledere og prosjektledere til prosjekter for offentlige formålsbygg.

Du vil bli en del av avdeling bygg og eiendom Drammen, vi er en profesjonell gjeng som setter pris på både den faglige og sosiale delen av det å være ansatt i WSP. Vi er gode på å støtte hverandre og dele kompetanse, og verdsetter samarbeid og humor på jobben. 

Våre prosjekt- og byggeledere står selvstendig i jobben, men vi tilbyr et solid støtteapparat bak våre ansatte. Du vil kunne være i flere parallelle prosjekter eller fordype deg i ett prosjekt.

Avdelingen bygg og eiendom, jobber i hovedsak med planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter. Vi har en stor kundemasse av offentlige byggherrer i tillegg til private aktører. 

Har du kvalifikasjoner og personlige egenskaper som beskrevet nedenfor, håper vi du tar kontakt med oss!

  • Du har erfaring som byggeleder eller prosjektleder hos byggherre eller entreprenør fortrinnsvis på offentlige formålsbygg, og det er ønskelig å inneha et godt nettverk/relasjoner til bygg- og eiendomsbransjen i vårt distrikt
  • Du ser kundens behov, og strekker deg langt for å levere høy kvalitet 
  • Din utdanning er primært på bachelor eller masternivå innen bygg og eiendom og du har noen års relevant arbeidserfaring.

Du er en engasjert fagperson som aktivt deler erfaringer, er løsningsorientert og opptatt av å være en god rådgiver for kunden. Du tenker helhetlig og er opptatt av å bidra til trivsel på jobb gjennom godt samarbeid, kompetanseutvikling, tverrfaglighet og godt humør.  

Vi kan tilby deg:

  • Jobb med svært samfunnsnyttige prosjekter, hos spennende kunder 
  • Kort vei til nærmeste leder, faglig tilhørighet i egen gruppe, og god anledning til å påvirke din egen arbeidshverdag 
  • Bli en del av et av Norges (og verdens) ledende kompetansemiljøer innen bygge- og prosjektledelse, med gode muligheter for kompetanseutvikling og karriereveier 
  • Veldig gode helseforsikringer og andre positive fordeler, slik som eget bedriftslag med flere fine arrangementer i løpet av året
  • Lokaler i et av byens flotteste kontorbygg; Strømsø Torg 4. I tillegg har vi kontor på Stasjonen i Tønsberg

Er du vår nye medarbeider, og vil bli med å framtidssikre verden? Vi gleder oss til å høre fra deg, og vurderer kandidater fortløpende.

For spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder Bjørn Kjærnes på mobil nr. 90 92 92 60 eller rekrutteringsansvarlig Ingrid Mjøs på mobil nr. 47 32 50 65.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS