Geomatikksjef

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er en av Norges største entreprenører med aktiviteter både internasjonalt og i hele Norge innen bygging av tunneler, gruvedrift og masseflytting. Selskapet er en del av LNS-konsernet som består av 13 bedrifter og har ca. 750 ansatte. Omsetningen i 2022 for hele konsernet var 2,7 milliarder.

Fakta om stillingen:

Firma: Leonhard Nilsen & Sønner (LNS)

Fylke: Nordland, Oslo

Sted: Risøyhamn evt Oslo

Søknadsfrist: 27.10.2024

Vår geomatikksjef går nå videre til nye utfordringer og vi søker derfor etter en erstatter.

Geomatikkavdelingen i LNS består av høyt kvalifiserte, dyktige og engasjerte ansatte. Som geomatikksjef i LNS er du en del av et sammensveiset og faglig sterkt arbeidsmiljø. I LNS satser vi på teknologi og innovasjon, og har gjennomførert flere utviklingsprosjekter i det siste årene. Geomatikkavdelingen jobber innenfor anleggsstikning, masseberegning og maskinstyring på spennende prosjekter. 

Som geomatikksjef har du fagansvar for geomatikkfaget i LNS. Du har personalansvar for geomatikkpersonell, med fokus på å drive kompetansehevende utvikling og utarbeide ressursplaner. Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av fagområder og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte. LNS er godkjent lærebedrift i dronefaget og vi ønsker att geomatikksjef skal være faglig leder. 

Arbeidssted: Som geomatikksjef vil du være tilknyttet vårt hovedkontor i Vesterålen, men andre lokasjoner for fast arbeidssted, som Oslo, er også mulig. For rett kandidat kan løsning med hjemmekontor være aktuelt. Stillingen innebærer reisevirksomhet.

 Din hverdag som geomatikksjef: 

  • Forvalte og utvikle geomatikkmiljøet i LNS 
  • Ansvar for utvikling og vedlikehold styringssystem innen Geomatikkfag og gjennom dette sikre blant annet gode prosedyrer for lagring av geomatikkdata i våre prosjekt 
  • Skaffe til veie og forvalte stikningsutstyr og programvare
  • Innkjøp av forbruksmaterial for geomatikere
  • Etterleve LNS sine lederkrav og verdier og ta i bruk ny kunnskap og teknologi  

Du er selvgående, initiativrik og systematisk i ditt arbeid og evner å inspirere dine medarbeidere til å levere høy kvalitet innen sine områder. Du har et fremtidsrettet blikk, gode kommunikasjonsevner og ser fordelene med samarbeid på tvers av fagområder og teknologier for felles utvikling av LNS inn i fremtiden. 

Som ansatt hos oss er det avgjørende at du trives med og respekterer våre prosedyrer. LNS er kjent for å være et selskap med lite byråkrati og korte beslutningslinjer. Dette krever selvstendige medarbeidere som våger å ta avgjørelser. Godt humør og en sporty innstilling er andre egenskaper som er viktig for å trives i LNS.  

DINE KVALIFIKASJONER 

  • Relevant utdanning innen geomatikk eller landmåling, fortrinnsvis bachelorgrad eller høyere
  • Ansvarsbevisst med gode lederegenskaper 
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen 
  • Høy datakunnskap og bruk av program som eksempel Gemini, Beaver Control, TBC, Leica Invinity og CloudCompare
  • Førerkort klasse B er et krav 
  • Behersker både norsk og engelsk som arbeidsspråk

VI TILBYR 

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver 
  • Gode utviklings- og karrieremuligheter i et konsern i vekst 
  • En selvstendig stilling i en ubyråkratisk bedrift med svært korte beslutningslinjer 
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser 
  • Et spennende, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger  

ANNEN INFORMASJON 

Vi ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, seksuell orientering, religion og kulturell bakgrunn.

Du søker ved å klikke på lenken nederst på siden. Legg ved et personlig brev og CV. Vi ser frem til å motta søknaden din. Vi har kun mulighet til å følge opp søknader som sendes via søknadsfunksjonen i denne utlysningen. 

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til Sjef før Teknisk støtte Henrik Strøm, epost: henrik.strom@lns.no, Mobil: 9505 5027. 

Mer informasjon om rekrutteringsprosessen: HR Leder Pernilla Kettunen, epost: pernilla.kettunen@lns.no, Mobil: 9025 7314.

SØK HER

Powered by Labrador CMS