Ønsker du å bli en del av et tverrfaglig rådgivermiljø ved vårt kontor på Kongsvinger?

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 300 medarbeidere fordelt på nær 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. første kvartal 2024)

Fakta om stillingen:

Firma: Norconsult

Fylke: Innlandet

Sted: Kongsvinger

Søknadsfrist: 03.11.2024

Norconsult ønsker å utvide sitt tverrfaglige rådgivermiljø på Kongsvinger og søker nå etter «de rette folka». Er dette deg?

Norconsult leverer rådgivningstjenester i alle prosjektfaser, og vi søker rådgivere innenfor de klassiske bygg- og kommunaltekniske fagene. Vi vurderer kandidater innen tekniske fag, spesialfag, veg/vann/va, overvann/flom, arealplan, prosjekt- og byggeledelse. Øvrige tjenester og fag innen markedsområdene industri eller fornybar energi oppfordres også til å søke.

Vi har for tiden flere spennende oppdrag i Kongsvingerregionen og ser gode muligheter i området. I dag er det 10 medarbeidere på Kongsvinger som jobber mot markedsområdene samferdsel, bygg og eiendom, industri og fornybar energi. Du vil få mulighet til å jobbe med et bredt spekter av spennende oppgaver innen både fag og type prosjekt. I tillegg deltar vi også i nasjonale spennende prosjekter når vi har den rette kompetansen. 

Vi har stort fokus på, og lang erfaring med, bærekraftige løsninger som står seg over tid. I Norconsult sier vi «kunnskap vokser når den deles», og vi skaper faglig solide og lokale team som gjør at flinke og engasjerte folk som deg ikke lenger behøver å pendle langt for å kunne jobbe innen ditt fagfelt. Norconsult har, som en av få aktører i vår bransje, lyktes med etablering av spesialfag også utenfor våre største kontorer. Dette får vi til ved at alle våre medarbeidere kobles til relevante fagnettverk som jobber nasjonalt og på tvers i hele konsernet. Denne praksisen bidrar til at vi fortsetter å bygge faglige team på tvers av alle våre 140 lokasjoner.

Avdelingen vil være underlagt vår Jessheimkontor som tilhører Region Innlandet, med sine 13 lokasjoner og nær 300 medarbeidere. Regionen dekker alle markedsområder og samarbeider tett i hverdagen lokalt, regionalt og nasjonalt med ulike lokasjoner. Dette gjelder både innen fag og ledelse og sikrer god kollegial støtte. Oppdragsmengden er økende, og vi har allerede mange spennende oppdrag i Kongsvinger.

Er dette et arbeidsmiljø du ønsker å bli en del av og forsterke gjennom din bakgrunn og innstilling? Da ser vi frem til din søknad! 

For oss er det viktig at du:

  • Har relevant utdannelse på fagbrev/bachelor/masternivå 

  • Har relevant erfaring 

  • Har erfaring med relevante BIM- og prosjekteringsverktøy og/eller kjennskap til relevante forskrifter, standarder og veiledninger 

  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 

  • Er en motiverende og omsorgsfull kollega 

  • Er en selvstendig, kreativ og positiv person med gode evner til samarbeid og relasjonsbygging, samt bidrar til et godt sosialt og faglig miljø 

Hos oss får du: 

  • Stor faglig bredde i større fagmiljø 

  • Spennende kompetanseheving og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag 

  • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger 

  • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi 

  • Fleksibel arbeidstid 

  • Bonus knyttet til selskapets resultat 

  • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift 

  • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser 

  • Interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

  • Sommertid samt fri jul og påske 

  • Sosiale arrangement, bedriftsidrett, fagsamlinger m.m. 

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat med kontorleder Kristine Tveitan på mobil 95891054 eller e-post kristine.skolt.tveitan@norconsult.com.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Kun søknader med relevant søknadstekst, vitnemål og CV vedlagt vil vurderes.

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker er likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen. 

Vi ser frem til å motta din søknad! 

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS