NCC

Kalkulatør grunnarbeid

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.Avdeling Store prosjekt er en mobil avdeling som gjennomfører større infrastrukturprosjekter i hele landet.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Infrastructure

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 10.11.2024

Vi søker en erfaren Kalkulatør grunnarbeid!

Som kalkulatør grunnarbeider vil du være direkte delaktig i planlegging og gjennomføring av tilbuds- og kalkylearbeid, med et klart delegert ansvarsområde. Du vil være ansvarlig for kalkulering av anleggsprosjekter med fagområdet grunnarbeider-/masseflytting, og vil rapportere til anbudsleder eller kalkulasjonsleder. Dette arbeidet vil du utføre i tett samarbeid med de andre i anbudsteamet, og ditt bidrag vil være vesentlig i vår suksessoppnåelse.

Hvem ser vi etter?

Som Kalkulatør grunnarbeid er det avgjørende at du har kalkulasjonserfaring fra grunnarbeider. Det kan også være en fordel med erfaring fra tunnelprosjekter.Som person er du systematisk, strukturert og løsningsorientert. Du har et godt overblikk, er kostnadsbevisst og har en sterk forretningsforståelse som gjør deg i stand til å imøtekomme behovene i hvert konkurransegrunnlag. Vi ser etter deg som er faglig sterk og selvgående, samtidig som du er teamorientert, med evne til å veilede kollegaer.

I tillegg er det ønskelig med følgende kvalifikasjoner:

  • relevant høyere utdanning, eller eventuelt lang erfaring fra produksjon eller kalkulasjon som kan kompenser for manglende utdanning
  • gode IT-kunnskaper
  • interesse og evne til nytenkning og utvikling

Du behersker norsk språk godt både skriftlig og muntlig, og har i tillegg gode engelskkunnskaper.

Vi tilbyr

Som kalkulatør i NCC vil du få være med på spennende og kompliserte anleggs- og samferdselsprosjekter, og bli en del av et spesialisert team og en profesjonell virksomhet. Flere av våre prosjekter gjennomføres i samhandling med andre avdelinger og divisjoner i NCC.

Du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø.

NCC skal reflektere våre kunder og samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo. Denne rollen vil i perioder kreve noe reising ut til prosjektene.

I henhold til NCC sin sikkerhetskultur vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk via Semac for den endelige kandidaten til denne stillingen.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen:Dan Roger Pedersen-Hemma / Avdelingsleder Civil Store prosjekt, tlf. +47 980 38 580 eller Christina Johansen / HR-spesialist, tlf. +47 976 67 111.

Send oss en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 10. november 2024.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Bygg med oss – sammen med de beste kollegene i bransjen!

I NCC drives vi av å utvikle oss, enten det er gjennom våre prosjekter eller vår egen personlige fagkompetanse. Hver dag utvikler vi bransjens mest spennende og komplekse prosjekter i nært samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder. Hos oss bidrar alle ansatte til en bedriftskultur som er basert på tydelige verdier og sikker adferd som gir en trygg og god arbeidsplass. Vår samlende kompetanse og varierte bakgrunn bidrar til å gjøre en forskjell.

NCC – er et ledende selskap i Norden.

Søk her!

Powered by Labrador CMS