Seniorrådgiver miljø - Bergen

WSP er et av verdens ledende kompetansemiljøer med 70 000 medarbeidere globalt, 6 000 i Norden og 500 i Norge. Vi tilbyr profesjonell prosjektledelse, strategisk rådgivning og prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering til offentlige og private aktører innen bygg og eiendom, infrastruktur og samferdsel, miljø og bærekraft og energi og industri. I WSP planlegger og utformer vi trygge og bærekraftige samfunn som er rustet for framtiden. Selskapet har vært børsnotert på Toronto Stock Exchange (TSX) siden 2006.

Fakta om stillingen:

Firma: WSP Norge

Fylke: Vestland

Sted: Bergen

Søknadsfrist: 03.11.2024

 

Vårt forretningsområde Earth & Environment satser stort og har en klar ambisjon om å ta en ledende posisjon i Norge. Vi er en gjeng med dyktige og motiverte kollegaer innen miljø, vann og geoteknikk/ingeniørgeologi – alle med et stort engasjement for bærekraftig samfunnsutvikling. 

Hva om du kunne være med på WSP sin vekst innen miljørådgivning i Bergen? Hos oss er det mulig. 

For å bygge opp fagmiljøet i Bergen trenger vi en kollega med kompetanse innen bygg og eiendom og med et sterkt ønske om å bidra til å forbedre den negative miljøpåvirkningen fra bransjen. Vi har godt samarbeid internt med rådgivere for bygningsfysikk, energi og tilstand, og vi ivrer etter å gi våre kunder framtidssikker veiledning innen taksonomitilpasning.

Vi ser etter deg som kan bidra med å tilby helhetlige miljøtjenester i bygget miljø og tilføre byggfaglig kompetanse til tjenestene innen klimaregnskap, LCA og klimarisiko. Vi retter oss mot totalentreprenører som trenger bistand til alle slags miljøtjenester og RIM-oppdrag. Du kan forvente deg en arbeidshverdag med mye ansvar fra start, og stor påvirkningsmulighet på oppdrag og fagmiljøets utvikling.

En typisk dag på jobben vil være variert, men for å lykkes i jobben tror vi du kjenner deg i dette:

  • relevant høyskole- eller universitetsutdanning (gjerne innen bygget miljø)
  • trygg med kundekontakt og markedsføring, med eksisterende lokalt nettverk og evne til å utvide nettverket 
  • kompetanse innen miljøtjenester rettet mot bygg og eiendomsbransjen som for eksempel klimarisikovurdering, klimagassregnskap, LCA, LCC, ombruksmuligheter samt generell taksonomi og miljøsertifiseringer
  • noen års arbeidserfaring innen noen av fagområdene nevnt over, gjerne fra entreprenør eller som rådgiver/konsulent
  • god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk og engelsk 

Vi tror at du som vår nye kollega er en engasjert fagperson som ser muligheter, deler aktivt av fagkunnskap og erfaringer, er løsningsorientert og opptatt av å være en god rådgiver for kunden.

Hva kan vi tilby deg? 

I WSP er vi opptatt av å være i front, vi er fremtidsrettede, vi utfordrer det etablerte og vi ønsker å sette agendaen for utviklingen i bransjen innen bærekraft og miljø. 

  • Et sterkt nordisk samarbeid som satser stort på bærekraft gjennom vårt globale innovasjons- og bærekraftprogram, Future Ready
  • Bli en del av et av Norges (og verdens) ledende kompetansemiljøer innen miljø og bærekraft, med gode muligheter for egenutvikling og å bygge karrierevei. 
  • Egne sosiale og faglige nettverk både digitalt og i form av arrangementer 
  • En verdibasert arbeidsplass som verdsetter hver enkelt medarbeider
  • En fleksibel arbeidslivsstrategi med meget gode forsikringsordninger 

Arbeidssted i lyse lokaler rett ved bybanen i Nygårdsgaten 114. 

Vi gleder oss til å motta din CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Søknader blir behandlet fortløpende. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat: 

Leder for miljø og bærekraft i Bergen: Kari Mjømen, tlf 932 22 040 

 Bli med oss å framtidssikre verden! 

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS