Kundebehandler Bergen

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunellutstyr, tårnkraner og yrkesbiler. Vi er langt fremme innenfor nullutslippsløsninger, og vi har alltid kunden som vår ledestjerne i vårt arbeid med utvikling og innovasjon. Rental Group har en bred produkt- og tjenesteportefølje med en sterk serviceorganisasjon som spiller en avgjørende rolle for at vi skal være den foretrukne løsningsleverandøren for kundene våre. I alt vi gjør er sikkerhet og Trygt hjem det viktigste!

Den norske utleievirksomheten heter Rental Group Norway AS og har hovedkontor på Lysaker, samt utleieavdelinger spredt omkring i Norge. I tillegg består Rental Group av spesialistselskapene Rental Group Mobility AS, Rental Group Crane AS og Rental Group Trading AS, samt Rental Group Sweden.

Fakta om stillingen:

Firma: Rental Group

Fylke: Vestland

Sted: Bergen

Søknadsfrist: snarest

Vi søker kundebehandler til vår avdeling i Bergen!

Til vår nyopprettede avdeling i Bergen søker vi en operativ kundebehandler som ikke er redd for å ta i et tak og som skaper gode kundeopplevelser hver dag! 

Som kundebehandler vil du spille en betydningsfull rolle i vår utvikling i Bergen. Dagene dine vil bestå av kundebehandling, ordreoppretting, fakturering, klargjøring av maskiner og utstyr, samt bidra til koordinering av transport. Vi verdsetter en løsningsorientert tilnærming, strukturert arbeidsstil og evnen til å se helheten og ta initiativ når det trengs. Som vårt ansikt utad til våre kunder, ser vi etter en positiv og samarbeidsvillig person som trives med å jobbe i et hektisk teammiljø.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling 
  • Ordrebehandling og fakturering 
  • Bidra til koordinering av transport for en effektiv logistikk
  • Klargjøre maskiner og utstyr ved behov 
  • Være en allsidig bidragsyter til ulike oppgaver på avdelingen

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen vil bli verdsatt
  • Evne til å skape gode kundeopplevelser
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
  • Solid IT-kompetanse, gjerne med erfaring fra ordresystemer

Vi tilbyr en spennende og variert nøkkelstilling i et fremoverlent og trivelig team. Hos oss finner du et uformelt arbeidsmiljø med høy takhøyde og korte beslutningsveier.Vi ønsker å styrke vårt mangfold og oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder og kultur. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Kontaktpersoner:

Svein Ove Espeland

Avdelingsleder Bergen

svein.espeland@rentalgroup.com

+47 482 60364

Truls Dahlen

Leder utleieavdelinger

truls.dahlen@rentalgroup.com

+47 415 81321

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS