HMS-leder

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring. Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme.

Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i.

Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden. Backe omsatte i 2023 for 7,3 milliarder kroner og har med oppkjøpet av Kruse Smith entreprenør over 1100 medarbeidere over hele landet.

Backe Trondheim er en stor byggentreprenør som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle sine prosjekter. Vi tar alle typer bygge- og rehabiliteringsoppdrag som barnehager, undervisningsbygg, idrettsbygg, helsebygg, kontor og boliger. Vi har mange egne ansatte håndverkere innen tømmer, betong og mur/flis-faget og utdanner fremtidens håndverkere gjennom et aktivt lærlingeprogram. I Backe Trondheim ønsker vi å tilby muligheter til medarbeidere som viser gode holdninger, initiativ og evner til gjennomføring.

Fakta om stillingen:

Firma: Backe Trondheim

Fylke: Trøndelag

Sted: Tiller, Trondheim

Søknadsfrist: 30.10.2024

Vi i Backe Trondheim søker engasjert HMS-leder,med god teoretisk kunnskap innenfor faget og som sammen med oss ønsker å ta ansvar for videreutvikling av selskapets HMS-arbeid.

Vårt mål er at alle som jobber på våre prosjekter skal trives i arbeid for Backe, at vi bidrar til god helse, og at ingen skader seg på våre byggeplasser.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som HMS-leder hos oss er du rådgiver og en viktig støttespiller for selskapets ledelse og prosjekter innenfor HMS.

Du er en aktiv bidragsyter i vårt forebyggende HMS-arbeid og brenner for å dele din kunnskap og bidra til å øke HMS-kompetansen i selskapet.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Bistå prosjekter og ledelse og gi veiledning i regelverk og praksis i alle prosjektfaser
  • Fagansvarlig og superbruker i relevante HMS-systemer 
  • Følge opp og organisere HMS-opplæring og ivareta administrasjon av sentrale HMS-funksjoner som AMU og bedriftshelsetjeneste
  • Organisere og bidra til gjennomføring av interne og eksterne revisjoner, hu. oppfølging av ISO 45001 krav 
  • Bidra til systematisk læring gjennom analyse, granskninger og formidling av HMS-avvik og forbedringsforslag
  • Bidra til kontinuerlig forbedring og videreutvikling av selskapets HMS rutiner 

Kvalifikasjoner for stillingen

Vi søker deg som har høyere utdannelse på bachelor/masternivå, gjerne med spesialisering innen HMS.

Lang erfaring innen fagområdet og tydelige og riktige egenskaper kan veie opp for manglende høyere utdannelse.

Du behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig og har gode IT-kunnskaper. 

Egenskaper for å lykkes i rollen

Vi ser etter deg som har tilegnet deg god faglig kunnskap og som er lærevillig og ambisiøs.

Du har kontroll på lover og regler knyttet til fagområdet og er systematisk og løsningsorientert. Du har gode kommunikasjonsevner og er en relasjonsbygger som også trives med å holde kurs og innlegg.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse. 

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg! 

Bli en av oss i Backe 

Hos oss får du en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter.

Du blir en del av et større faglig og aktivt HMS-team i hele Backe med varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø og med gode muligheter til å bidra i utviklingen av selskapet. Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø. I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Interessert?

Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV.

Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med administrerende direktør Terje Broli, tlf. 932 08066 eller driftssjef Tarald Emil Larsen, tlf. 414 42164.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS