NCC

Junior HR Business Partner

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse.NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 57 milliarder SEK i 2023 og ca. 12 200 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Industry

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 15.11.2024

I NCC er vi drevet av et ønske om kontinuerlig utvikling – både i våre byggeprosjekter og i vår personlige kompetanse. Hver dag driver vi noen av bransjens mest spennende og komplekse prosjekter fremover, gjennom tett samarbeid mellom våre dyktige kolleger, partnere og kunder. I NCC tar vi ansvar for en arbeidskultur som bygger på solide verdier og adferd som sikrer trygghet og kvalitet. Vår varierte kompetanse og brede erfaringsbakgrunn gjør oss i stand til å møte utfordringer med innovative løsninger – og det er slik vi får ting til å skje sammen.

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt samt asfaltentrepriser. Vi er en proaktiv partner som alltid jobber for å redusere miljøpåvirkningen, og vår utvikling av energibesparende asfaltprodukter, bruk av alternativt drivstoff og gjenvinning av asfalt viser vår forpliktelse til å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling

Vi søker nå etter en Junior HR Business Partner som skal gi aktiv lederstøtte innen alle HR-fagområder og bidra til å utvikle NCC Industry fra et HR-perspektiv. Stillingen tilhører HR i NCC Industry med primært arbeidsområde i Norge og rapporterer til HR Manager for Industry Norway. Arbeidsstedet vil være ved vårt kontor på Bryn i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Beskrivelse av stillingen:

Som Junior HR-partner vil du sammen med HR-teamet løse prioriterte HR-oppgaver i samspill med lederne, og derigjennom bidra aktivt med å både drifte og utvikle organisasjonen. Rollen rettes primært mot operative ledere som har personalansvar for yrkesarbeidere.

  • Støtte og rådgiving i forbindelse med HR-faglige, organisatoriske og administrative spørsmål og oppgaver
  • Delta i rekrutteringsprosesser for YA særlig i forhold til sesongansettelser
  • Oppfølging av lærlinger og deltakelse på utdanningsmesser /skoler
  • Håndtere dialogen med kandidaten om innholdet i tilbudet/arbeidsavtalen og følge opp til avtalen er signert
  • Overordnet sørge for at virksomheten får nødvendig støtte og ha et helhetsgrep på grunnleggende operativ HR
  • Bistå ved permisjoner, permitteringer og sykefraværsoppfølging

For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner:Du har stor interesse av HR-arbeid. Gjerne med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, men personlige egenskaper og motivasjon vil tillegges stor betydning.

  • du har utdannelse og erfaring fra arbeid med operativ og strategisk HR
  • du har generell kunnskap om lover og regler innen HR feltet og interesse for tariffområde
  • du er en lagspiller med sterk integritet, gode kommunikasjonsegenskaper, verdier og holdninger
  • du er en gjennomfører som liker å avslutte saker helt i mål arbeider selvstendig, tar tak i ting og sikrer at tiltak gjennomføres.

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

I henhold til NCCs sikkerhetskultur gjennomfører vi bakgrunnssjekker av våre sluttkandidater.

Søknadsfrist er 15.11.2024, men søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Kontaktperson:

Tove Hernes, HR Manager, Tlf: 907 25 032

Søk her!

Powered by Labrador CMS