Rådgiver Bane - Nyutdannet eller erfaren

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 12 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som et stiftelseseid selskap med mennesker i fokus, tror vi at formålet med bærekraftig endring er å skape en blomstrende verden for både natur og mennesker. Så det er der vi starter – og hvordan vi jobber. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre områder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet.

Fakta om stillingen:

Firma: Rambøll

Fylke: Oslo, Trøndelag

Sted: Oslo, Trondheim

Søknadsfrist: 08.11.2024

Vil du jobbe med den mest effektive og bærekraftige transportformen? Vil du jobbe for den rådgiveren som tar miljøutfordringene på så stort alvor at ingen eiere kan ta utbytte fra firmaet, men heller investerer i nye bærekraftige løsninger i verden og i sine ansattes utvikling? Rambøll har flere spennende prosjekter innen skinnegående transport på gang, og ansetter flere rådgivere til baneavdelingen vår. Vi ser etter deg som er nyutdannet, eller går siste året på master- eller bachelorutdanningen, i fag som elektrofag, mekanikk, automasjon, kybernetikk eller RAMS. Vi oppfordrer deg også til å søke hvis du er nyutdannet i fag som elkraft, mekanikk, datasystemer, elektrofag eller RAMS, og har noe erfaring innen jernbane, bybane, T-bane eller trikk. Vi søker nå rådgivere innenfor signal, kontaktledning (KL) og sikkerhet (RAMS). Avdeling Bane har et sterkt faglig og godt sosialt miljø med stedsvise seksjoner i Oslo og Trondheim. For erfarne kandidater kan andre steder der Rambøll har kontor også vurderes.

Er du vår nye Rådgiver Bane? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling Bane

Som vår nye rådgiver på Bane blir du en del av et høyt presterende kompetansemiljø som løser kompliserte utfordringer innen skinnegående transport. Avdeling Bane består av fagområdene spor, tele, KL, signal, prosjekteringsledelse, RAMS og dokumentkontroll. Vi ønsker oss nye kollegaer som kan bidra til å løfte oss fremover både i Norge og i utlandet, og ikke minst bidra til det gode sosiale miljøet. Du er kanskje også nysgjerrig på oppgaver utenfor Norge og kan tenke deg å bidra i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt? Har du den rette utdanningen, er lærevillig og er interessert i å lære hvordan jernbanen fungerer? Vi vil gjerne høre fra deg! For de rette kandidatene investerer vi gjerne i din kompetanse gjennom nødvendige kurs på Norsk Jernbaneskole.

Vi jobber i prosjekter av forskjellig størrelse innenfor alle planfaser – fra tidligfase til bygging. Vi skal nå i gang med flere nye prosjekter både i Norge og andre steder i Europa, i tillegg til at vi har flere pågående prosjekter. Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil variere ut fra hvilket fag du tilhører, men kan inkludere:

  • Faglig bidrag innen ditt/dine spesialfagområder
  • Prosjektering av jernbane og annen skinnegående transport
  • Modellering i BIM
  • Tverrfaglig rådgivning

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. For å jobbe hos oss vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning på master- eller bachelor-nivå, gjerne sivilingeniør eller lignende, innen elektrofag, mekanikk, kybernetikk eller RAMS.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Tysk er også en fordel da vi har flere store prosjekter på gang i Tyskland.
  • Det vil også være en fordel om du evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, er selvstendig, nysgjerrig, lærevillig og initiativrik.

Vi rekrutterer både erfarne kandidater og nyutdannede! Dersom du har noe erfaring med jernbane/sporvei/T-bane/bybane, oppfordrer vi deg til å søke.

Hva vi tilbyr deg

  • Vi investerer i deg og utviklingen din
  • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
  • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
  • Et selskap med bærekraft i fokus på alt vi gjør
  • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
  • Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsbetingelser
  • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
  • Nye, sentralt plasserte kontorlokaler
  • Mulighet for internasjonalt arbeid

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn søknad ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, karakterutskrift og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 08.11.2024

Spørsmål om stillingen kan rettes til Stefan Nilsen (stefan.andreas.nilsen@ramboll.no, +47 99 45 24 02)

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

 Likestilling, mangfold og inkludering er kjernen i det vi gjør. Hos Rambøll tror vi at mangfold er en styrke og at ulike erfaringer og perspektiver er avgjørende for å skape virkelig bærekraftige samfunn. Vi er forpliktet til å tilby et inkluderende og støttende arbeidsmiljø hvor alle kan blomstre og nå sitt potensial. Vi vet også hvor viktig det er å oppnå riktig balanse mellom hvor, når og hvor mye du jobber. Hos Rambøll tilbyr vi fleksibilitet som en del av vår positive og inkluderende tilnærming til arbeid. Vi inviterer søknader fra kandidater med alle bakgrunner og kjennetegn. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen tilpasninger vi kan gjøre i søknadsprosessen for å gjøre den mer komfortabel for deg. Du kan kontakte oss på job.advert.accessibility@ramboll.com med spørsmål relatert til dette. 

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS