Vi søker signalingeniør til prosjekter innen skinnegående transport

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 12 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som et stiftelseseid selskap med mennesker i fokus, tror vi at formålet med bærekraftig endring er å skape en blomstrende verden for både natur og mennesker. Så det er der vi starter – og hvordan vi jobber. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre områder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet.

Fakta om stillingen:

Firma: Rambøll

Fylke: Oslo, Trøndelag

Sted: Oslo, Trondheim

Søknadsfrist: 15.11.2024

Rambøll ser etter deg som ønsker å utnytte mer av ditt potensial som signalingeniør innen bane. I Rambøll tilbyr vi en variert arbeidshverdag og vi er opptatt av at medarbeideren selv skal kunne påvirke sine arbeidsoppgaver og karriere. Vi tilbyr varierte oppgaver på tvers av anleggstype og planfase, og både innen jernbane, T-bane og bybane. Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og personlige egenskaper i en rolle til det beste for deg og Rambøll. Sammen kan vi spille en avgjørende rolle i Rambølls suksess i å levere bærekraftige samferdselsprosjekter.

Velkommen til avdeling Bane i Rambøll 

Vårt jernbanemiljø leverer tjenester innen alle jernbane- og risikofaglige disipliner. Det foregår en rivende modernisering av signalsystemer rundt om i Europa samtidig som eksisterende anlegg skal bygges ut og vedlikeholdes. Vi søker nå flere signalingeniører til vår gruppe med dyktige medarbeidere. Vi har erfarne medarbeidere som gjerne støtter deg i faglige diskusjoner.

Som rådgiver signal vil du bidra inn i faglige og tverrfaglige prosjekter hvor du bringer inn din kompetanse slik at både prosjekt og kunde når sine mål. Vi i Rambøll søker å gi våre medarbeidere erfaringer både nasjonalt og internasjonalt og vi søker å legge til rette for utfordrende oppgaver gjennom vår globale jernbaneorganisasjon for de som er interessert i dette.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet kunne være:

  • Prosjekterings- og kontrolloppgaver innen signalfaget
  • Være fagansvarlig/prosjekteringsleder signal i tverrfaglige prosjekter
  • Utarbeide signals del av tverrfaglig 3D-modell
  • Være faglig kontaktpunkt mot kunde i prosjekter
  • Bidra i interne og eksterne prosjekteringsmøter

Dine kvalifikasjoner:

  • Du har master- eller bachelorgrad innen elektro/automatisering/kybernetikk

Vi søker deg som er engasjert i jernbane og er klar for nye spennende utfordringer.

Kontorsted Kontorsted er Oslo eller Trondheim.

Hva vi tilbyr deg

  • Vi investerer i deg og utviklingen din.
  • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper.
  • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter.
  • Erfarne kollegaer som støtter deg i arbeidet ditt.
  • Varierte oppgaver i forskjellige planfaser.
  • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør.
  • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse.
  • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken. 
  • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for hjemmekontor 2 dager i uken.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll? Send inn søknad ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsrist: 15.11.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Har du spørsmål? 

Ta gjerne kontakt med Martin Sandal, 97617062, seksjonsleder signal eller Stefan Edin Nilsen 99452402, avdelingsleder Bane, for en uforpliktende prat om fremtidige utviklingsmuligheter.

Likestilling, mangfold og inkludering

Likestilling, mangfold og inkludering er kjernen i det vi gjør. Hos Rambøll tror vi at mangfold er en styrke og at ulike erfaringer og perspektiver er avgjørende for å skape virkelig bærekraftige samfunn. Vi er forpliktet til å tilby et inkluderende og støttende arbeidsmiljø hvor alle kan blomstre og nå sitt potensial. Vi vet også hvor viktig det er å oppnå riktig balanse mellom hvor, når og hvor mye du jobber. Hos Rambøll tilbyr vi fleksibilitet som en del av vår positive og inkluderende tilnærming til arbeid. Vi inviterer søknader fra kandidater med alle bakgrunner og kjennetegn. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen tilpasninger vi kan gjøre i søknadsprosessen for å gjøre den mer komfortabel for deg. Du kan kontakte oss på job.advert.accessibility@ramboll.com med spørsmål relatert til dette.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS