Trainee-stilling - Landskapsingeniør

Agaia er, med sine 500 medarbeidere i høysesong, og en årsomsetning på ca. 750 mnok, Norges største anleggsgartner entreprenør. Agaia er totalleverandør innen utvikling, bygging, ombygging og vedlikehold av alle typer utomhusanlegg – fra vugge til grav. Selskapet har i over 40 år skapt levende utemiljø der kvalitet og uttrykk står i fokus. Årlig gjennomføres hundrevis av prosjekter for det private og offentlige næringsliv. Vår visjon er å sette standarden for en bærekraftig fremtid. For å oppnå denne ambisiøse visjonen jobber vi hver dag med eiere, samfunn, naturen, kundene våre, og ikke minst med å skape en mangfoldskultur der medarbeidere blomstrer og presterer. For mer informasjon om oss og hvordan vi jobber, se www.agaia.no

Firma Agaia
Fylke Buskerud, Akershus
Sted Lierskogen / Østlandet
Søknadsfrist fortløpende

Stillinger (135)

Vår visjon er at vi sammen setter standarden for en bærekraftig fremtid. For å nå denne visjonen, må vi ha personer som er nytenkende og kunnskapsrike. Agaia setter faglig kvalitet høyt, og som Trainee vil du både kunne bidra med din kompetanse og lære mye av svært erfarne og kompetente medarbeidere.

Du vil få en viktig rolle i gjennomføringen av våre prosjekter, samt lære driften og oppbygningen av en anleggsentreprenør som har lang historie innen utvikling, bygging og drift av vakre og varige uterom.

Prosjektene omfatter større grøntanlegg for offentlige og profesjonelle private aktører. Gjennom et toårig løp skal traineen gå gjennom 3-4 perioder i våre produksjonsavdelinger (nyanlegg og vedlikehold) og administrasjon (anbud/økonomi/KS/HMS). Kandidaten vil få førstehåndskunnskap og erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, samt gode muligheter for videre interessante stillinger i Agaia AS etter endt periode.

For å få mest mulig ut av læringen, blir det gitt veiledning av en koordinator og mentorer igjennom hele perioden. Koordinator og mentorene skal bidra som veileder, rådgiver og sparringspartner og støtte etter behov.

Stillingen innebærer:

  • Deltagelse i markedsovervåkning, tilbudsarbeid, kalkulasjon, forhandlinger og kontrahering
  • Innføring i nødvendige styringsverktøy, programmer og systemer
  • Deltagelse i planlegging, utførelse og tilrettelegging av kontraktsarbeider
  • Assistere prosjektleder og anleggsleder i planlegging og gjennomføring av prosjekter
  • Kvalitetssikring, utforming og faglig oppfølging av beskrivelser, tegningsgrunnlag og modeller, kontrakter og utførte arbeider
  • Oppfølging av underentreprenører og vareleverandører
  • Planlegging og dokumentasjon av fremdrift, kvalitet (KS), og HMS (SHA)
  • Sluttrapportering og FDV

Kvalifikasjonskrav og nødvendige egenskaper:

  • Uteksaminert landskapsingeniør
  • Interesse for praktisk og forretningsmessig virksomhet
  • Gode evner til å planlegge og arbeide strukturert
  • Gode resultater i tidligere arbeid/studier

Kandidater med 1-3 års arbeidserfaring vil også bli vurdert. Oppstart etter nærmere avtale.

Vi kan tilby meget gode betingelser på en svært spennende arbeidsplass!

Kontaktperson:

Lene Stavem
HR Leder
lene.stavem@agaia.no

Søk her

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS