Nyutdannet 2025

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke Bygg driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 16,2 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 800 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Veidekke Infrastruktur driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

Fakta om stillingen:

Firma: Veidekke Entreprenør

Fylke: alle

Sted: hele Norge

Søknadsfrist: 15.11.2024

Nyutdannet 2025?

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi ca. 50 idérike og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss.

Vi ser etter deg som er nyutdannet innen relevante ingeniør- eller økonomifag eller har fagskolebakgrunn.

Søknadsfristen er 15. november og oppstart vil være høsten 2025. Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke. 

Ta gjerne en kikk på vår guide til å søke jobb som nyutdannet. Her får du vite mer om de ulike trinnene du møter når du søker.

På jakt etter sommerjobb? -> Skyt fart i karrieren med sommerjobb 2025

Klikk her for å se hvor i landet og i hvilke virksomheter vi nå søker nyutdannede. 

Powered by Labrador CMS