Miljø- og bærekrafts­ansvarlig

AB Invest utvikler med hjerte og hjerne, vi er en langsiktig forvalter og fremtidsrettet destinasjonsutvikler av eiendom. Siden oppstarten har vi bygget over 20 hoteller og utviklet over 500 000 kvm nærings- og fritidseiendom. Vi har valgt å være få for å være tett på. En oppskrift vi har fulgt siden 1985. Det gir kortere vei til beslutninger, sterkere relasjoner til våre samarbeidspartnere og bedre prosesser.

Vi er en langsiktig forvalter og fremtidsrettet utvikler av næringseiendom i Norden med fokus på hotell og kontor, i tillegg til å utvikle boliger og fritidseiendommer som både står ut, og som står seg over tid. Vi er også største eier i Alpinco som har alpindestinasjonene Hafjell og Kvitfjell.

Stillingen vil inngå i et lite og dynamisk team hvor alle jobber tett sammen. Organisasjonen er meget beslutningsdyktig og har høy gjennomføringsevne. Konsernet har levert prosjekter på løpende bånd de siste årene, deriblant Fýri Resort i Hemsedal, Mjøstårnet (verdens høyeste trehus på 85,4 meter) og Favn på Hafjell. Konsernet er i stadig vekst og har flere spennende prosjekter både under bygging og under utvikling.

Fakta om stillingen:

Firma: AB Invest

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 22.09.2024

Miljø- og bærekraftsansvarlig 

AB Invest er en liten, dynamisk organisasjon med store ambisjoner. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vår bærekraftstrategi og sikre at våre verdier speiles i alt vi gjør. Nå er vi på jakt etter en som kan løfte bærekraftsarbeidet ytterligere, sikre god rapportering, bidra til sertifisering av eksisterende og nye bygg, og eie bærekraftsstrategien.

Du får fullt ansvar for rapportering og datainnsamling knyttet til bærekraft, samt utvikle og implementere strategier som sikrer at AB Invest agerer i tråd med sine målsetninger. Rollen vil bli sentral i virksomheten, innebærer tett samarbeid med øvrige ansatte i AB Invest samt eksterne interessenter, som for eksempel, entreprenører, byggherre, leietakere innen hotell og kontor, banker og andre nøkkelpersoner.

For å lykkes i rollen har du høyere utdannelse, noen års erfaring innen ledelse av miljøarbeid, samt genuin interesse for bærekraft. Vi ser etter deg som evner å definere og utvikle strategier, samtidig som du har et operasjonelt fokus. Vi trenger noen som utfordrer, er selvgående og som kan kommunisere effektivt på alle nivåer. Du tar initiativ, er en gjennomfører, og har evne til å drive prosesser frem til suksess. Her vil det være nyttig å være nysgjerrig og søkende, da dette er et fagområde som krever systematisk og kontinuerlig innhenting av informasjon og kunnskap.

Hvorfor skal du jobbe i AB Invest?

  • Muligheten til å jobbe med spennende nyskapende prosjekter innen destinasjons-, by-, og stedsutvikling
  • En rolle der du får være med på å ta beslutninger som påvirker selskapets retning.
  • Jobb i et team med dedikerte kolleger, hvor suksessfaktorer som kontinuerlig utvikling og strategisk sammenheng er i fokus.
  • Bli del av en liten og hyggelig gjeng hvor alle gleder seg til å gå på jobb hver dag
  • Smidig og fremoverlent organisasjon som har fokus på verdiskaping og å få ting gjort

Er du klar for en spennende og utfordrende rolle hvor du virkelig kan gjøre en forskjell? Send inn din søknad i dag!

Ved spørsmål, kontakt rådgiver The Assessment Company:

Anna RosenbergBusiness ConsultantAnna.rosenberg@theac.no412 56597

Sissel BrodtkorbManagement Consultantsissel.brodtkorb@theac.no412 20913

Søk stilling

Powered by Labrador CMS