Teknisk forvalter

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2.7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen. Oslobygg KF ligger under byråd for kultur og næring.

Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg for alle livets faser. Det dreier seg om barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden. De nærmeste årene skal vi investere for ca. 35 milliarder kroner.

Oslobygg har rundt 600 ansatte i et sterkt tverrfaglig kompetansemiljø. Dette gjør oss i stand til å være pådriver for endring og fornying i bransjen, og vi skal være i front på miljø og bærekraft, digitalisering og seriøst arbeidsliv.

Les mer om Oslobygg på www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/oslobygg/

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så fall få varsel om.

Fakta om stillingen:

Firma: Oslobygg KF

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 29.09.2024

Vil du bidra til å skape trygge og gode barnehager for barna våre? Oslobygg søker tekniske forvaltere

Oslobygg KF er et av landets største og mest spennende bygg- og eiendomsforetak. Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg. Vi har ansvar for barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden.

Vår visjon er å gjøre Oslo til en bedre by å leve i.

Det er innbyggerne som står i fokus for vårt arbeid. Byggene våre betyr mye for mange mennesker i alle livets faser. Vi skal utvikle byområder slik at innbyggerne er fornøyde og får gode nabolag. I vår forvaltning, drift, vedlikehold og bygging av offentlige bygg i Oslo har vi høye ambisjoner om å bidra til en bærekraftig og seriøs eiendoms- og byggebransje. Vi har som mål å være bransjeledende i Norden.

Til eiendomsdivisjon søker vi nå tre tekniske forvaltere. Disse vil ha ansvar for teknisk forvaltning og drift av de kommunale barnehager i Oslo. Vi trenger personer med ulik erfaring og kompetanse. For å komplettere teamene, har vi nå spesielt behov for deg med kompetanse innenfor tømrerfaget, VVS eller automasjon. Du vil være en aktiv bidragsyter i utviklingen og kompetansebyggingen i våre eiendomsavdelinger og bli med på å videreutvikle driftskonsepter. Du blir en del av et sterkt fagmiljø med våre tekniske forvaltere og andre fagpersoner i hele eiendomsdivisjonen. Brukerorientering, redelighet, engasjement og respekt er verdier som ligger til grunn for alt vi gjør. Dersom du kjenner deg igjen i disse og ønsker å bidra til at vi nå vår visjon, håper vi å høre fra deg!

Arbeidsoppgaver

  • Operativ teknisk forvaltning og drift av egen portefølje, inkludert arbeidsledelse for driftsteknikere.
  • Ansvar for tekniske og driftsrelaterte forhold på anleggene i porteføljen, i samarbeid med driftsteknikere. Dette inkluderer å kjenne til de lokale behovene på tjenestestedene.
  • Oppfølging og dokumentasjon av kontrollpunkter i internkontrollsystemet, samt utbedring av avvik, inkludert brannrelaterte avvik.
  • Koordinering og oppfølging av leverandører og entreprenører.
  • Planlegging og gjennomføring av mindre vedlikeholdsarbeid.
  • Bistå eiendomsforvaltere med utarbeidelse og oppfølging av budsjett for teknisk drift.
  • Oversikt over pågående prosjekter på eiendommene i porteføljen.
  • Bidra til drifts- og vedlikeholdsplanlegging samt tilstandsvurderinger.
  • Bidra til utvikling og implementering av bærekraftige løsninger.

Kvalifikasjoner

  • For alle stillinger gjelder følgende kvalifikasjonskrav:
  • Relevant utdannelse, eksempelvis innen tømrerfag, vvs eller automasjon.
  • Erfaring med arbeidsledelse er en fordel
  • Ferdigheter i å lese tekniske tegninger
  • God kjennskap til relevante lover og forskrifter
  • Førerkort klasse B
  • God fremstillingsevne på norsk

For å komplettere teamene ser vi spesielt etter tre ulike fagbakgrunner:

Alternativ 1:

  • Minimum svennebrev som tømrer eller fagbrev i relevant fag. Fordel med mesterbrev.
  • Teknisk fagskole og/eller takstmannskole er ønskelig
  • Relevant arbeidserfaring knytter til fagområder som bygg, taksering e.l.

Alternativ 2:

  • Fagbrev innen VVS. Teknisk fagskole er en fordel. Lang relevant erfaring kan kompensere for kravet om fagbrev.
  • Erfaring med installasjon og vedlikehold av ventilasjonsanlegg vil bli vektlagt.

Alternativ 3:

  • Fagbrev innen SD/automasjon. Teknisk fagskole er en fordel. Lang relevant erfaring kan kompensere for kravet om fagbrev.
  • Erfaring med installasjon og vedlikehold av SD-anlegg vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

Som teknisk forvalter har du en selvstendig hverdag som krever at du er selvgående, ansvarsfull og har god orden og struktur. Selv om du jobber selvstendig, er du ikke alene. Du jobber tett sammen med eiendomsforvalter og driftsteknikere, så gode samarbeidsevner er sentralt. Du evner å sette deg inn i brukernes behov, finner gode løsninger og er nysgjerrig og positiv til nye måter å gjøre ting på.

Vi tilbyr

I denne stillingen har du en unik mulighet til å bidra til at barna i Oslo skal ha et trygt og godt sted å være. Du blir en også viktig del av et av landets største og mest spennende bygg- og eiendomsforetak som har som visjon å gjøre Oslo til en bedre by å leve i - vårt viktige samfunnsoppdrag. Du får selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver i en stor organisasjon hvor personlig og faglig utvikling står i fokus.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Helsfyr. Vi flytter nå inn i splitter nye lokaler i "Helsfyret", et par minutters gange fra Helsfyr kollektivknutepunkt. Et signalbygg der miljø- og bærekraftsprofilen er tydelig, noe som gjenspeiler våre ambisjoner.

Vi har et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dedikerte kollegaer, som også er opptatt av å være sosiale gjennom ulike aktiviteter som arrangeres av våre ansatte. Er du av den sporty typen har vi eget treningsrom, og du får trene en time i uken i arbeidstiden - om du velger marka, treningssenteret eller eget gym er opp til deg.

Vi har subsidiert kantine og spisepausen er inkludert i den normale arbeidstiden. Som kommunalt foretak tilbyr vi selvsagt gode ordninger på pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser gjennom Oslo pensjonsforsikring.

Kontaktinformasjon

Martin Falch Haugland

Seksjonsleder barnehage vest

Telefon: 970 41 432

Alejandro Torres Saldivar

Seksjonsleder barnehage øst

Telefon: 911 66 320

Søk stilling

Powered by Labrador CMS