Summer Internship 2025

Statsbygg er en av Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere, og gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker. På vegne av staten leder vi noen av landets største og mest komplekse byggeprosjekter og tar vare på noen av våre aller viktigste eiendommer. Statsbygg skal tenke og handle langsiktig, og derfor har vi satt oss ambisiøse mål. Vi skal være en virksomhet som ser dagens og framtidens behov hos de som bruker bygningene våre, og vi satser spesielt på bærekraft, seriøsitet og innovasjon. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid. Les mer om inkludering og mangfold her Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere kan bli oppført på søkerlisten selv om vedkommende har anmodet om konfidensiell behandling. Søkere vil i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Firma Statsbygg
Fylke Oslo
Søknadsfrist 12.01.2025

Er du klar for et fantastisk Summer Internship som vil gi deg verdifull arbeidserfaring OG en haug med minner for livet? Da bør du lese videre!

Bli med på en gøyal og lærerik sommer hos landets største byggherre. I tillegg til å få utfordre deg selv får du muligheten til å være med på å forme fremtidens byggenæring gjennom reelle og spennende prosjekter. Vi leter etter kreative og kloke hoder med ulik kompetanse, så uansett hva du studerer - søk internship hos oss!

Vi har noen skikkelig spennende oppgaver på lur

Gjennom sommeren hos oss får du henge med en gjeng studenter fra en rekke ulike studieretninger og jobbe med knallspennende prosjekter. Hva handler de om? Jo, de handler om hvordan Statsbygg skal møte fremtiden, og du er en nøkkelspiller. Du kan forvente å arbeide med spennende temaer som utvikling, innovasjon, bærekraft og prosjektgjennomføring.

Unike befaringer og varierte kurs

For å vise deg hvordan vi leder byggeprosjekter og tar vare på eksisterende eiendommer, må vi selvsagt ut av kontoret og på spennende befaringer. De siste årene har våre interns besøkt blant annet Nasjonalmuseet, Operaen og prosjektene Vikingtidsmuseet, det nye regjeringskvartalet og Livsvitenskapsbygget. I tillegg tilbyr vi flere spennende og nyttige kurs du kan delta på i løpet av sommeren.

Skap minner med oss

En stor del av et Summer Internship er selvfølgelig å ha det gøy sammen! Det blir mange sosiale aktiviteter som volleyballturnering, badstue i Oslofjorden, minigolf, SUP, grilling i parken og sommerfest. Det blir garantert en sommer du ikke vil glemme og vi håper du får venner for livet!

Les mer om vårt internship, søknadsprosessen og se hva tidligere interns har jobbet med her:

https://www.statsbygg.no/karriere/summer-internship
https://www.instagram.com/statsbygg/

Hvem ser vi etter?

Vi trenger kompetanse fra en rekke ulike studieretninger. I utgangspunktet prioriterer vi deg som i vårsemesteret 2025 befinner deg i ditt tredje eller fjerde år på et masterstudie innenfor:

  • Data og IT-relaterte fag
  • Ingeniørfag
  • Energi og miljø
  • Arkitektur og landskapsarkitektur
  • Økonomi
  • Planfag
  • Juridiske fag
  • Eiendomsfag
  • Medie- og kommunikasjonsfag
  • Industriell økonomi
  • HR/organisasjon og ledelse

Søkere med andre utdanningsretninger oppfordres også til å søke.

Praktisk info

Statsbyggs Summer Internship varer i 9 uker, fra 09.06.25 til 08.08.25, inkludert to uker ferie i uke 28 og 29.

Arbeidsted vil være på vårt hovedkontor i Oslo sentrum. Lønn på timebasis, fra kr 280,- til kr 290,- avhengig av studielengde. Alle summer interns er sikret 1. gangs intervju dersom de søker relevante stillinger hos oss etter endte studier.

Tips til søknaden din

I søknaden er det viktig å få frem hvorfor du er motivert til å være summer intern hos oss. Skriv gjerne om dine faglige interesser og hva du ønsker å bidra med i Statsbygg. Det er nødvendig å beherske norsk skriftlig og muntlig. Søknader fra kandidater som ikke har lagt ved karakterutskrift og som ikke kan jobbe i hele perioden vil ikke bli vurdert.

Kort om oss

Statsbygg er en av Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere, og vi gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker. Vi jobber med alt fra museum, fengsel og ambassader til avanserte forskningsinstitusjoner. Unike prosjekter krever høy kompetanse og ulike innfallsvinkler, og hvert år arrangerer vi Summer Internship for engasjerte studenter fra ulike studieretninger, tilbyr stillinger for nyutdannede og samarbeider gjerne om bachelor- og masteroppgaver.

Kontaktinformasjon

Ingeborg Louise Zimmer

HR-rådgiver

Telefon: 99453445

Mathilde Skarheim Diseth

HR-rådgiver

Telefon: 92867130

Mari Klevgård

HR-rådgiver

Telefon: 97415088

Magnus Farestad Skofteland

Tidligere summer intern

Telefon: 90292555

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS