Rådgiver geoteknikk, Narvik

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Fakta om stillingen:

Firma: Sweco Norge

Fylke: Nordland

Sted: Narvik

Søknadsfrist: 17.10.2024

Velkommen som geotekniker i Sweco Narvik!

Som geotekniker hos oss blir du en del av et dedikert og anerkjent fagmiljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi i Nord Norge. Vi jobber med geotekniske vurderinger og prosjektering i alle faser av prosjekt innen bygg, anlegg og naturfare. Vi samarbeider tett med kunder våre innen samferdsel, industri, kraft, kommuner, og mange flere.

Unike faglige perspektiver

I geogruppa blir du en del av et sosialt og motivert team som verdsetter trivsel, kvalitet i faget, kompetanse, ansvarlighet, og bærekraft. Gruppa består av ingeniørgeologer, geoteknikere, og skredeksperter og vi har egen geoteknisk borerigg i regionen. Vi lærer hele tiden av hverandre og deler perspektiver og erfaringer, dette gir oss rom til å finne gode løsninger og utvikle nye måter å tenke på.

Nasjonalt har Sweco har et stort og anerkjent fagmiljø innen alle geo-fagene, og vi har stort fokus på samarbeid mellom faggrupper. Slik får vi i Nord-Norge også mulighet til å være med på noen av landets største utbygginger, og samtidig å utvikle og benytte markedsledende digitale verktøy.

 Jobb og fritid

Som ansatt i Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, lese en god bok, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du har behov for det. Vi er opptatt av god arbeidsbelastning og fleksibilitet.

Kontoret i Narvik teller ca 40 medarbeidere innen flere fag. Dette gjør at vi kan jobbe tverrfaglig med lokale prosjekter, og også samarbeide med øvrige regioner i landet. Fordi Sweco har en desentralisert organisasjon, har vi fleksibilitet og stor påvirkning i vår arbeidshverdag. I Sweco Narvik får du mulighet til å ta del i flere spennende momenter i regionen de kommende årene, og ikke minst når det skal arrangeres VM i alpint i 2029!

Dette ser vi etter:

  • Geotekniker med mastergrad og arbeidserfaring innen geoteknikk.
  • Du trives i tenkeboksen, men tenker gjerne utenfor boksen også.
  • Du blir inspirert av ambisiøse kolleger som vil og kan noe.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på et og et fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn. 

Høres det bra ut? Send oss en CV sammen med noen ord om hvorfor du vil å jobbe i Sweco – vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktperson

Martin Dyhrberg Pettersen

Gruppeleder

martin.dyhrberg.pettersen@sweco.no

+47 917 99 790

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS