Byggeleder

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Fakta om stillingen:

Firma: Sweco Norge

Fylke: Telemark

Sted: Porsgrunn

Søknadsfrist: 30.09.2024

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengige av et nært samarbeid med kundene våre. Den typiske Sweco-medarbeideren er imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Vi er stolte av å kunne si at spisskompetansen vi besitter i Sweco er svært etterspurt. Sweco er i sterk vekst og ikke minst er vårt PA-miljø i rivende utvikling! Nå inviterer vi nye byggeledere om bord i vårt PA-miljø i Porsgrunn. 

Hos oss gjør du en forskjell. Vi leter etter deg som anerkjenner byggeledelse som fag, er løsningsorientert og dyktig på samarbeid. Vi søker deg som evner å lede prosjektene for å sikre kundenes målsetninger for økonomi, SHA, fremdrift og kvalitet. Du er strukturert og selvstendig, liker å ta utfordringer på strak arm, og trives med å skape gode løsninger i tett samarbeid med kundene, entreprenørene og prosjekterende. 

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter deg som er foroverlent, evner å koordinere byggeprosesser og lede byggemøter på effektiv måte. Du er dyktig på å innhente og sortere informasjon, og er presis på oppsummeringer og konklusjoner for å sikre felles forståelse. Trives du med å jobbe tett på byggeplass, arbeide målrettet og gjøre andre gode – da er du den rette for vårt PA-miljø. Vi kan tilby deg roller i prosjekter med varierende størrelse og kompleksitet for offentlige og private byggherrer. 

Hvem er du?

  • Du har jobbet med ledelse av bygge- og eller anleggsprosjekter.
  • Du trives selvstendig ute på byggeplass, samtidig som du evner å følge opp prosjektets økonomi, fremdrift og kvalitet på en ryddig måte.
  • Du er opptatt av læring og forbedring, og bidrar til å styrke byggeledelse som fag.
  • Du ser løsninger der andre ser utfordringer på både små og store problemstillinger - gjerne før problemstillingene oppstår.
  • Du er en aktiv pådriver for bruk av bærekraftige og digitale løsninger.
  • Du tar ansvar for god kommunikasjon internt, og med kunder og samarbeidspartnere i prosjektene.
  • Du er positiv, nysgjerrig og observant. 

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag. Lang relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
  • Relevant erfaring fra bygge- og/eller anleggsprosjekter; du kan dokumentere dette med referanseprosjekter.
  • Du har god kontraktsforståelse; både rådgivnings- og entreprisekontrakter (NS8401/NS8402, NS8403, NS8407, NS8405).
  • Du er dyktig på muntlig og skriftlig kommunikasjon, på norsk og engelsk
  • Du er en dreven bruker av relevante digitale verktøy. 

Sweco garanterer vi deg et engasjerende arbeidsmiljø med et aktivt og levende bedriftsidrettslag, og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi svært gode forsikringsordninger og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter. 

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Gruppeleder Christian Skibsted Larsen på telefon 92401688. Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader vurderes fortløpende.

Søk stilling

Powered by Labrador CMS