Rådgiver geoteknikk, Tromsø

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Fakta om stillingen:

Firma: Sweco Norge

Fylke: Troms

Sted: Tromsø

Søknadsfrist: 24.10.2024

Bli geotekniker i Sweco i Tromsø!

Som geotekniker hos oss blir du en del av et dedikert og anerkjent fagmiljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi i Nord Norge. Vi jobber med geotekniske vurderinger og prosjektering i alle faser av prosjekt innen bygg, anlegg og naturfare. Prosjektene utvikler vi i tett samarbeid med kunder våre innen samferdsel, industri, kraft, kommuner, og mange flere.

Unike faglige perspektiver

I geogruppa blir du en del av et sosialt og motivert team som verdsetter trivsel, kvalitet i faget, kompetanse, ansvarlighet, og bærekraft. Gruppa består av ingeniørgeologer, geoteknikere, og skredeksperter og vi har egen geoteknisk borerigg i Nord. Vi lærer hele tiden av hverandre og deler perspektiver, dette gir oss rom til å finne gode løsninger og oppdatere måten vi tenker på.

 I Norge har Sweco har et stort fagmiljø innen alle geo-fagene, vi samarbeider hele tiden på tvers av regioner. Slik har alle mulighet til å være med på noen av landets største utbygginger, og samtidig utvikle og benytte markedsledende digitale verktøy.

Jobb og fritid

Som ansatt i Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, lese en god bok, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du har behov for det. Vi er opptatt av god arbeidsbelastning og fleksibilitet.

Tromsø

Kontoret i Tromsø teller ca 50 medarbeidere og har eksperter innen flere fag. Dette gjør at vi kan jobbe tverrfaglig med lokale prosjekter, men også inngå i større team med øvrige regioner i landet. Fordi Sweco har en desentralisert organisasjon, har vi fleksibilitet og stor påvirkning i vår arbeidshverdag. 

Dette ser vi etter:

  • Geotekniker med mastergrad og minimum 2 års arbeidserfaring innen geoteknikk.
  • Du trives i tenkeboksen, men tenker gjerne utenfor boksen også.
  • Du blir inspirert av ambisiøse kolleger som vil og kan noe.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon 

Vi tror du vil like:

  • Varierte karriereveier som støtter din personlige og faglige utvikling
  • Et aktivt sosialt miljø på og utenfor kontoret
  • Godt lederskap som vektlegger at hver enkelt ansatt skal trives og blomstre
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i en av Europas ledende ingeniørvirksomheter. 

Bli en del av oss! Send oss en CV sammen med noen ord om deg selv.

Kontaktperson

Martin Dyhrberg Pettersen

Gruppeleder

martin.dyhrberg.pettersen@sweco.no

+47 917 99 790

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS