CFO

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Som en av Norges største boligutbyggere sørger vi for at flere får mulighet til å eie sitt eget hjem. Vi bygger fundamentet for et bedre liv.

Fakta om stillingen:

Firma: JM Norge

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: snarest

CFO til en av Nordens ledende boligutviklere

CFO jobben i JM Norge er spennende for den som liker å ha en solid eier i ryggen som vil bidra til at den norske virksomheten i JM-konsernet lykkes med å nå sine målsetninger. Jobben inneholder alle vanlige CFO- oppgaver og krever kommersiell tenkning samt gjennomføringsevne. Du kommer til et velorganisert selskap med god økonomi og store forventninger til fremtiden. JM har sitt hovedkontor i Sverige og til tross for at den norske virksomheten har en relativ selvstendig rolle, opptrer man som et konsern der helheten alltid er det viktigste. 

Hovedansvarsområder

  • Finansiell planlegging og analyse: Ansvarlig for å utvikle og overvåke selskapets økonomiske planer. Dette inkluderer budsjettering, prognoser og analyser for å sikre at selskapet har de nødvendige ressursene for å nå sine mål.
  • Risikostyring: Identifiserer og vurdere økonomiske risiki som kan påvirke selskapets strategi. Dette innebærer å utvikle strategier for å minimere risiko og sikre selskapets økonomiske stabilitet.
  • Kapitalallokering: Ansvaret for å forslå hvordan selskapets ressurser skal fordeles for å maksimere avkastningen. Dette inkluderer investeringer i nye prosjekter og andre strategiske initiativer. Forståelse av hvordan ulike valg påvirker viktige nøkkeltall er en viktig del av dette arbeidet.
  • Finansiering: Ansvaret for finansiering av prosjekter og virksomheten forøvrige. 
  • Rapportering og kommunikasjon: CFO er ansvarlig for å kommunisere selskapets økonomiske resultater til styret, ledelsen og ansatte. Dette innebærer å se til at det blir utarbeidet rapporter og presentasjoner som gir innsikt i selskapets økonomiske helse og fremtidige utsikter.
  • Sentral deltager i ledergruppen hvor Strategi og forretningsutvikling, i tillegg til ovennevnte områder er viktig for CFO.
  • Representere selskapet i eksterne fora for å være en av de som bidrar med merkevarebygging og utvikling av relasjoner for virksomheten.
  • Samarbeid med andre avdelinger: Jobbe tett med andre ledere og avdelinger for å sikre at økonomiske mål er integrert i selskapets overordnede strategi. Samarbeidet med prosjektavdelingen og salg er sentral i jobben for å støtte med kompetanse og gjøre gode valg for finansering, oppfølging av kostnader og salg.
  • Digitalisering og forbedring; Ansvar for kontinuerlige forbedringer og effektivisering innenfor området økonomi og finans og i virksomheten for øvrig.
  • Transformasjon og endringsledelse; CFO er sentral i å ivareta ansvaret for dette området for å både hensynta risiki og utnytte potensiale i et marked hvor man må tilpasse virksomheten til enhver tid for å få utnytte ressursene og potensialet på best mulig måte.

Kvalifikasjoner

Vi er åpne for de som har Fagkompetanse, Egenskaper, Evner og Adferd til å levere på forventningene, men vi tror at du bør ha følgende kvalifikasjoner:

  • Siviløkonom eller Master bakgrunn
  • Erfaring fra bransjen eller prosjektorientert virksomhet
  • God i språk - skriftlig og muntlig; norsk og engelsk.
  • Gode IT-ferdigheter

 Egenskaper

Vi tror at den som vil lykkes hos oss er mål- og resultatorientert og trives med å jobbe med andre mennesker. Det å ta initiativ og ansvar er viktig, men også evnen til å jobbe selvstendig og ha fokus på gjennomføring vil være avgjørende for å kunne gjøre en god jobb. Analytisk tilnærming er også noe som vil bli høyt verdsatt.

Vi tilbyr:

Vi er i en for tiden krevende bransje, men vi tror på et stort og spennende potensiale. I JM har vi bred kompetanse innenfor prosjekt- og boligutvikling. Du vil få dyktige kollegaer og komme inn i et solid konsern.

CFO-stillingen har en bredde og dybde som vil gi mulighet for faglig og personlig utvikling. I fjor og i flere av de siste årene har vi vunnet Prognosesenterets kåring som den boligutvikleren i Norge som har best kundetilfredshet. Vi tror én av grunnene er at vi har en kultur hvor folk trives med å ta ansvar og med å gjennomføre alle leveranser med god kvalitet og økonomi. Dette kan du bli en del av. Velkommen. 

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver, Øyvind Sandvik, for en uforpliktende prat om selskapet, stillingen og prosessen: Oyvind@qpeople.no / 916 48782.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS