Sommerstudenter 2025

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring. Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme.

Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i.

Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden.

Backe omsatte i 2023 for 7,3 milliarder kroner og har med oppkjøpet av Kruse Smith entreprenør over 1100 medarbeidere over hele landet.

Backes entreprenørvirksomhet er samlet i Backe Entreprenør AS, som omfatter 10 entreprenørselskaper og et murmesterfirma. Lokal forankring, nærhet til kunden, kunnskap og kvalitet utgjør fundamentet i entreprenørvirksomheten.

Fakta om stillingen:

Firma: Backe Entreprenør

Fylke: Oslo, Akershus, hele landet

Sted: Lysaker, selskapskontor

Søknadsfrist: 25.11.2024

Bruk sommeren 2025 sammen med oss i Backe 

I Backe rigger vi oss for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft.

Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe - nå har du mulighet til å bli en del av oss sommeren 2025!

Hver sommer jobber en gjeng med dyktige og engasjerte ingeniørstudenter i våre selskaper og for neste sommer søker vi enda flere ambisiøse studenter som sammen med oss vil utvikle bygge bransjen og bidra til å gjøre en forskjell. 

Hva vi kan tilby deg

Som sommerstudent hos oss får du omsatt teori til praksis og kjennskap til byggebransjen. Du får masse praktisk erfaring, god veiledning, faglige utfordringer og kontinuerlig oppfølging. Innholdet i sommerjobbene varierer fra hvilken fase prosjektene er i og hvilke oppgaver vi skal løse.

Vi kan love deg varierte arbeidsoppgaver og innsikt i hvordan det er å jobbe i et byggeprosjekt, selvfølgelig med tett oppfølging av erfarne kollegaer. 

Vi gir deg masse relevant erfaring og verdifull kompetanse som bringer deg et langt skritt videre, uansett hvilke planer og drømmer du har for karrieren din.

Dine kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag. 

Vi synes det er viktig at du har interesse for smarte, digitale og bærekraftige løsninger, og at du i tillegg er opptatt av å utvikle deg, lære deg nye ting og ikke minst dele kunnskap med andre.

Hvem er du

Vi ønsker at du er initiativrik og liker å jobbe i team. Du er entusiastisk, positiv, tar ansvar og får ting til å skje. Du liker å prøve ut nye ting, er interessert og nysgjerrig på nye oppgaver og har lyst til å bli bedre kjent med bygge bransjen og oss i Backe.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse. 

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe neste sommer

Hos oss får du en spennende sommer med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø med supertrivelige kollegaer i et av våre 10 entreprenørselskaper. Du kommer tett på driften og får ta del i byggeprosessen sammen med våre ledere. 

Nå gleder vi oss til å ønske deg velkommen til å jobbe sammen med dedikerte, dyktige kollegaer i Backe. Normalt varer sommerjobben hos oss fra juni - august, men både oppstart og varighet blir vi enig om sammen. For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere dine personalia, legge ved CV og karakterutskrift og skrive et søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.

Siden vi er representert geografisk i hele Sør Norge, det er svært viktig at du skriver i din søknad hvor i landet du søker jobb. 

Se hvor vi er representert i vår selskapsoversikt på www.backe.no/selskaper

Kontaktinformasjon:

Anita Linde

Leder kompetanseutvikling 

E-post:anita.linde@backe.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS