Seniorrådgiver geoteknikk

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Fakta om stillingen:

Firma: Multiconsult

Fylke: Vestland

Sted: Bergen

Søknadsfrist: 14.10.2024

Vil du jobbe i Norges største fagmiljø for geofag?

Er du klar for å ta nr. 1 posisjonen innen geoteknisk prosjektering og rådgivning? Multiconsult har Norges største tverrfaglige geomiljø. Våre geoteknikere er til stede over hele landet, og ved våre kontorer i Bergen, Vik og Sogndal har vi til sammen over 20 geotekniske rådgivere som dekker alle områder innen faget. Vi er stolte av vår posisjon som totalleverandør på rådgivning, prosjektering og felt- og laboratorietjenester. Vår kultur, med en sterk faglig ryggrad, har gjort «Geo i Multiconsult» til en nasjonal merkevare. Med en fremoverlent fagstrategi, står nå et samlet geomiljø i selskapet i startblokkene, for å utvikle framtidens tjenester innen geoteknikk.

Som geotekniker i Multiconsult vil du få muligheten til å fordype deg innen et eller flere av følgende områder:

  • Digitalisering, innovasjon og utvikling
  • Samfunnsansvar, skred og naturfare (kvikkleire)
  • Kompliserte byggegroper i urbane strøk
  • Bærekraftige samferdselsoppdrag
  • Store industriprosjekter knyttet til bærekraft (karbonfangst og lagring, hydrogen/ammoniakk, offshore vind, havbruk)
  • Internasjonal merkevare innen offshore geoteknikk
  • Avanserte analyser og programmering knyttet til bla. Plaxis og Phyton

Vi ønsker nå å styrke vår kompetanse gjennom rekruttering av erfarne seniorrådgivere med muligheter innen disiplin- og prosjekteringsledelse.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som seniorrådgiver, vil du få muligheten til å ta en sentral rolle i komplekse, tverrfaglige oppdrag i Norge. Din rolle i seksjonen vil også i stor grad kunne påvirkes av egne ønsker/interesser og kvaliteter. Vi ønsker oss en eller flere, som kan bidra til å utvikle oss faglig, og videreutvikle et allerede sterkt fagmiljø. En unik mulighet for deg som vil være et faglig "fyrtårn" hos oss.

Geoteknikerne hos oss jobber med rådgivning og prosjektering i alle planfaser og alle forretningsområdene i Multiconsult, oppdragene spenner fra store tverrfaglige oppdrag til lokale «enfaglige» oppdrag. Vår prosjektportefølje er en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss i ønsket retning med faglig kvalitet i fokus, med en kultur preget av tillit, godt humør og samhold.

HVEM SER VI ETTER?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring innen fagområdet, og som ønsker å bruke erfaringen til å være et faglig «fyrtårn» hos oss. Kortere erfaring vil også vurderes for den rette kandidaten. Du har en relevant høyere utdanning og god faglig kunnskap med tverrfaglig og helhetlig forståelse. Kunnskap om relevante verktøy som brukes innen prosjektering vil være en fordel. Relevant teknisk utdannelse, enten på bachelor eller masternivå, er en forutsetning.

Som seniorrådgiver er du opptatt av å dele kunnskap og har fokus på å være en god lagspiller. Du er strukturert og er opptatt av kvalitet i alle ledd.

HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • God balanse mellom arbeid og fritid. 
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som blant annet annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
  • Bredt utvalg firmahytter
  • Deltagelse i landsdekkende kompetansenettverk innen geoteknikk

LITT MER OM OSS 

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering, arkitektur og rådgivning med 3200 medarbeidere fordelt i de forskjellige regionene.

I Region Vest har vi et innovativt og trivelig arbeidsmiljø hvor det jobber ca. 330 faglig dyktige rådgivere. Avdeling Geo består av ca. 75 medarbeidere fordelt på til sammen 8 seksjoner; Geoteknikk – Samferdsel & Bygg, Geoteknikk – Energi & Industri, Ingeniørgeologi, Skred & naturfare, Miljørådgivning, Miljøgeologi, Måleteknikk & Bygningsbesiktigelser og Grunnundersøkelser & Geolab. 

Vi arbeider med geofaglig rådgiving og prosjektering i alle planfaser og innenfor alle forretningsområdene i Multiconsult. Vår prosjektportefølje innen geofagene gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende. 

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Vi ser etter deg som liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Som rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag, og du får faglig sparring og utvikling. 

Vi har en variert kundebase med oppdrag for blant annet Statens vegvesen, Bane NOR, Kystverket, Forsvarsbygg, Statnett, kommuner og en lang rekke offentlige og private utbyggere. Hovedtyngden av oppdragene våre er i Vestland, men vi har også kunder og oppdrag over store deler av Norge. 

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktperson:

Henrik Takle Eide

Konst. seksjonsleder

92229991

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS