Betongformann / Driftsleder

Hæhre Entreprenør er en av landets største anleggsentreprenører med nærmere 50 års bransjeerfaring. Siden etableringen i 1974 har vi vært med å bygge flere av de største infrastrukturprosjektene i Norge. Vi er nærmere 900 medarbeidere som gjennom faglig dyktighet, samarbeid og innsatsvilje bidrar til utbygging av nye samfunnsnyttige prosjekter. Vi har prosjekter i hele Norge, fra Mandal i sør til Svalbard i nord. Vår kjernevirksomhet er infrastruktur, vei, bane, flyplass og tomteopparbeidelse. Vi håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser. Våre verdier er åpenhet, kunnskap og samarbeid. VI BYGGER FREMTIDEN - VIL DU VÆRE MED?

Firma Hæhre Entreprenør
Fylke Hele landet
Søknadsfrist 29.02.2024

Stillinger (135)

Betongformann/Driftsleder søkes til Hæhre Entreprenør AS

Hæhre har flere store prosjekter over hele landet og vi ønsker å ansette 2 driftsledere innen betongfaget. Hæhre gjør mye av produksjonen på betongkonstruksjoner selv og trenger i den forbindelse ledelse ute i produksjonen. Vi ønsker søkere med både erfaring innen betongfaget og nyutdannede med interesse for konstruksjoner. Vi bygger flest konstruksjoner i betong, men vi har utført konstruksjoner i stål og tre i tillegg.

Typiske oppgaver for driftsleder hos oss er:

  • Oppfølging av produksjonen med fokus på HMS, kvalitet og at arbeidene utføres etter planer
  • Gjennomføre morgenmøter
  • Gjøre innkjøp og koordinere leveranser
  • Tilse at det er ryddig og organiserte anleggsplasser
  • Informere og koordinere den daglige driften opp mot andre fag
  • Delta aktivt i prosjektets mål

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Teknisk fagskole eller relatert høgskoleutdanning inne betong og konstruksjonsfaget.
  • Fagbrev som betongfagarbeider/forskalingssnekker/jernbinder. Erfaring med annet fagbrev minimum 10 år, kan også vurderes.
  • Gjennomført kurs U3(Utførelse av betongkonstruksjoner) og U4 (Spennbetongarbeider for spennbetongleder og kontrolleder)
  • Erfaring innen ledelse av betongkonstruksjoner med utvidet kontroll
  • Sertifikat kl. B
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig.
  • Erfaring med skiftarbeid og ønske om å jobbe 14/14 rotasjon
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner
  • God erfaring innen jernbinding vektlegges høyt.

Alle søknader må sendes via vår hjemmeside. Ytterligere spørsmål vedrørende denne stillingen rettes kontaktpersoner.

Søknadsfrist er 29.02.2024, men søknader vurderes fortløpende da vårt behov gjelder fra i dag - så vi oppfordrer til å søke nå!

OBS! Du vil kunne oppleve problemer med å sende inn søknaden dersom du benytter Internett Explorer. Forsøk da å søke fra en annen nettleser.

Vi tilbyr et trygt og inspirerende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.

Kontaktperson

Henrik H. Karlsen
Fagleder, Konstruksjon og betongproduksjon
henrik.karlsen@akh.no

Christer Giske
HR-leder
christer.giske@akh.no

Hæhre Entreprenør er sammen med Isachsen Anlegg, Contur og Nomas en del av konsernet HI Entreprenører. Entreprenørvirksomhetene som er underlagt HI Entreprenører samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.

Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet. Vi ser styrken av mangfold og inkludering, og vi ønsker at vårt selskap skal representere mangfoldet i befolkningen.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS