Gruppeleder Plan og landskap, Tønsberg

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1300 ansatte fordelt på 32 kontorsteder. I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Fakta om stillingen:

Firma: Asplan Viak

Fylke: Vestfold

Sted: Tønsberg

Søknadsfrist: 15.11.2024

Er du opptatt av bærekraftig løsninger? Trives med å forstå andre og har erfaring med landskapsarkitektur, arealplanlegging og ledelse? Da kan det være nettopp deg vi leter etter! Vi ønsker å skape varige verdier for et samfunn i endring. 

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig person til vår gruppe med landskapsarkitekter, arealplanleggere og GIS-spesialister ved vårt kontor i Tønsberg. Her vil du få rollen som leder for en gruppe med 12 faglig dyktige medarbeidere og inngå i den regionale ledergruppa for divisjonen. Du vil få en spennende og allsidig rolle med varierte arbeidsoppgaver – både som leder og prosjekterende leder. Gruppen inngår i et tverrfaglig fellesskap med over 50 medarbeidere på Tønsberg-kontoret og nær 1300 medarbeidere på landsbasis.

Aktuelle ansvarsområder: 

  • Du får ansvar for å sikre markeds- og tilbudsarbeid, sysselsetting og økonomiske resultater for gruppa og egen oppdragsportefølje 
  • Ha ansvar for personaloppfølging, rekruttering og oppfølging av faglig, sosial og økonomisk utvikling av gruppa. 
  • Ha et overordnet ansvar for at gruppas ressurser er riktig fordelt og at gruppa leverer oppdrag ihht. avtalt kvalitet og frister.
  • Være bidragsyter til godt samarbeid både internt og internt.

Kvalifikasjoner 

  • Du har utdanning innenfor arealplanlegging eller landskapsarkitektur med minimum 8 års erfaring 
  • Minimum 2 års erfaring innen ledelse med gode resultater å vise til. 
  • Du har erfaring med både landskapsarkitektur og arealplanlegging og har forståelse for helheten i oppdrag fra mulighetsstudie og regulering til detaljprosjektering.
  • Du har interesse for strategiske prosesser og forståelse for økonomiske sammenhenger. 
  • Norsk som arbeids- og kommunikasjonsspråk. 
  • For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og god til å motivere og utvikle dyktige medarbeidere. Du har gode lederegenskaper og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag. 

Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring 

Våre nær 1300 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen på tvers av fagene og geografi, og har et godt sosialt miljø. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi: 

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn 
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Høres dette ut som noe for deg? Ikke vent med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg! 

Kontaktpersoner:

Espen Evensen Reinfjord, Regionleder Analyse, plan og landskap sør

tlf: +47 48 12 80 56

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS