Fagarbeidere betong Sogndal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 16,2 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 800 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Firma Veidekke Bygg
Fylke Vestland
Sted Sogndal
Søknadsfrist 15.04.2024

Er du strukturert, sjølvgåande og likar å levere god kvalitet i arbeidet ditt?

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane søker dyktige fagarbeidarar til våre prosjekt i Sogn. Vi ser etter deg med fagbrev i betongfaget, både nyutdanna eller med nokre år erfaring frå bransjen, som ynskjer å ta del i vår vidare utvikling i distriktet. Har du ikkje fagbrev, men har interesse for faget og ynskjer å ta fagbrev? Då vil vi også gjerne snakke med deg.

Som betongarbeidar har du ansvar for framdrift og produksjon med laget ditt. Du sørger for god flyt i produksjonen og har ein involverende arbeidsform. Veidekke er leiande i bruk av digitale verktøy på byggeplass, og du vil bli ein del av eit involverande, innovativt og framtidsretta arbeidsmiljø der BIM er ein del av vår kvardag.

Kvalifikasjonar

  • Fagbrev innan betongfaget (anna relevant erfaring/kompetanse kan bli vurdert – vi tilset også voksenlærlingar)
  • Snakkar norsk, svensk eller dansk

Profil

Vi ynskjer at du er strukturert, sjølvgåande og likar å levere god kvalitet og service i arbeidet ditt. Og ikkje minst har stå-på-vilje og godt humør. Du har fagbrev i betongfaget, eller interesse for faget og ynskjer å ta eit fagbrev. Du er:

  • Engasjert
  • Kvalitetsbevisst
  • Interessert i ny teknologi og digitalisering
  • Har høgt fokus på HMS

Vi tilbyr

  • Fast jobb i eit uformelt og godt arbeidsmiljø hos ein trygg og seriøs arbeidsgjevar
  • Gode lønnsvilkår og ordningar for forsikring og pensjon
  • Framtidsretta arbeidsmetoder, gode utviklingsmulegheiter og digitale løysingar

Vi har gode pensjons- og forsikringsordningar og gode mulegheiter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du høve til å eige aksjar i eigen bedrift saman med dine kolleger. I dag eig omlag halvparten av tilsette i Veidekke 15 % av aksjane i selskapet, noko som er ganske unikt for store selskap i Norge.

Kontakt

Christine Aagård Midthjell

916 12 897

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS