Operatør til vår mobile asfaltfabrikk

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Industry
Fylke Buskerud
Sted Torpo
Søknadsfrist 30.07.2024

Vi har nå behov for en dyktig og engasjert operatør til vår mobile asfaltfabrikk. Arbeidssted for sesong 2024 vil være Torpo.

Personen vi søker har et positivt engasjement, er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. I tillegg må du være punktlig, ha stor arbeidskapasitet samt trives med et høyt tempo. Reising må påberegnes.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå ved produksjon av asfalt
  • Ta imot bestillinger fra interne og eksterne kunder
  • Daglig og ukentlig vedlikehold av fabrikk
  • Bidra til daglig planlegging av produksjon sammen med leder.

Kvalifikasjoner

  • Relevant bakgrunn som mekaniker/elektriker eller reparatør
  • Kjennskap til prosesstyring/automasjon er en fordel
  • Maskinførerbevis M4 hjullaster
  • Erfaring fra anleggsdrift
  • Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning
  • Gode samarbeidsevner
  • Løsningsorientert
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør
  • Grunnleggende kjennskap til HMS

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Muligheter for fast ansettelse for rett person.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Anne Cecilie Løvheim, Operation Manager telefon: 97 660 660, hvis du har spørsmål vedrørende stillingen.

Send en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 30. juli 2024 søknader vil bli vurdert fortløpende.

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Bygg med oss- sammen med de beste kollegene i bransjen!

NCC Industry legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsning.
Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler. NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Søk her!

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS