Prosjektleder

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunnelutstyr, tårnkraner og yrkesbiler til anleggsbransjen. Vår lidenskap for bærekraft ligger dypt forankret i alt vi gjør. Vi er forpliktet til å bidra til en mer miljøvennlig fremtid ved å tilby et bredt spekter av utleiemaskiner og -utstyr som er energieffektive, utslippsreduserte og ressurseffektive. Vi skiller oss ut med vårt dedikerte team av 80 egne mekanikere, samt faste og mobile verksteder som sikrer kontinuerlig vedlikehold av vår omfattende utstyr- og maskinpark. Alle våre 270 ansatte er opptatt av å levere moderne og velholdt utstyr, slik at våre kunder kan fokusere på å oppnå suksess i prosjektene sine. I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden. I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

Firma Rental Group
Fylke Akershus, Hele landet
Sted Vikersund / hele Norge etter avtale
Søknadsfrist 30.08.2024

Har du kompetanse inne elektro og vil jobbe med spennende tunnelprosjekter?

Rental Group Norway samler nå alt av tunnelmaskiner og utstyr i et eget tunnelsegment, og søker derfor etter en prosjektleder med fagansvar for elmaskiner og -utstyr i segmentet. Rental Group har lang erfaring som løsningsleverandør innen tunnelutstyr, og har per i dag en årlig omsetning på ca. 200 millioner kroner innen segmentet tunnel. Organiseringen av segmentet for tunnel er ny, så som fagansvarlig for elektro vil du være med å tilpasse, profesjonalisere og videreutvikle vår prosjektgjennomføring.

Som prosjektleder med fagansvar for elektro i segmentet tunnel vil du være sentral i vårt arbeid med å levere de beste løsningene for våre kunder. Med dagens utvikling ligger elektro og maskin svært tett opp mot hverandre og dette innebærer tett samarbeid med maskingruppa.

Vår base er på Vikersund, men vi jobber mye med Teams og kundebesøk så ditt bosted har ingen betydning.

Ansvarsområder:

  • Ansvar for økonomi, kvalitet og sikkerhet i tildelte prosjekter
  • Fagansvar for elektroutstyr og nullutslippsmaskiner i tunnelsegmentet
  • Teknisk støtte til salgsavdelingen
  • Rådgivning internt og ekstern for å finne de beste løsningene innen maskiner og utstyr
  • Utvikle egen rolle, samt aktivt bidra til å utvikle selskapet i tråd med våre mål og verdier

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev/ingeniør innen elektrofagene
  • Kunnskap om lavspent/høyspentanlegg
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Erfaring fra bransjen er en fordel

Vi vet at du har noen forventninger til din nye arbeidsgiver. Vi kan tilby deg en rolle i et selskap med en inspirerende kultur, der vi legger vekt på å skape et positivt og støttende arbeidsmiljø hvor dine ideer blir verdsatt og din stemme blir hørt. I Rental Group tar vi vårt miljøansvar på alvor, og du vil bli en aktiv deltaker i vår bærekraftsagenda hvor vi streber etter å minimere vår miljøpåvirkning og fremme en bærekraftig økonomi. Som arbeidsgiver ønsker vi å legge til rette for læring og utvikling, og som segmentansvarlig hos oss vil du ha spennende muligheter til å utvide din kompetanse, og vi håper at du vil dele din kompetanse og erfaring med oss. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som gjenspeiler din erfaring og ekspertise, samt personalgoder som støtter din trivsel og livskvalitet, herunder gode forsikringsordninger. Vi har også morsomme sosiale arrangementer igjennom året.

Mangfold er viktig for oss, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen, uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn eller funksjonsvariasjoner.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt engasjerte team og sammen skape en fremtid preget av innovasjon, mangfold, bærekraft og suksess.

Send oss en søknad eller ta kontakt med oss for en uformell samtale!

Kontaktpersoner:

Endre Rustan
Avdelingsleder Tunnel
971 29 838

Erland Lønstad
Prosjektleder
910 00 379

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS