Rådgiver ledelse og styring av oppdrag

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Troms
Sted Tromsø
Søknadsfrist 12.02.2024

Stillinger (135)

Multiconsult opplever økt oppdragsmengde tilknyttet store prosjekter i Nord-Norge. Vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet for ledelse og styring av prosjekteringsoppdrag og rådgivningsoppdrag innen bygg og anlegg. I den forbindelse søker vi flere medarbeidere til våre kontorer i Tromsø og Narvik.

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS SAMFUNN

Vi har stor oppdragsmengde der vi er involvert i spennende prosjekter av ulik størrelse, og vi ønsker derfor å ansette flere medarbeidere. Seksjonen har varierte arbeidsoppgaver på tvers av fagdisipliner og i faser av prosjekter. Prosjektene er primært lokalisert i Nord-Norge, men våre ressurser bistår også øvrige deler av landet ved behov. Stillingen byr dermed på varierte arbeidsoppgaver på overordnet nivå i en landsdekkende organisasjon.

HVEM ER DU?

Vi søker en engasjert person med gode samarbeidsevner, som trives med å jobbe overordnet i tverrfaglige team. Du må kunne jobbe strukturert og selvstendig samt være resultat- og løsningsorientert. Vi søker fortrinnsvis kandidater med relevant bachelor- eller mastergrad.

For den erfarne er vi ute etter en person som kan tre inn i rollen som oppdragsleder, prosjekteringsleder eller objektleder i større, flerfaglige oppdrag. Du bør ha innsikt i kontraktstandarder og beskrivelsesstandarder, samt beherske relevante verktøy.

Som nyutdannet i Multiconsult kan du forvente høy grad av utvikling med stadig nye utfordringer. Hos oss får du friheten til å lære, mestre og teste ditt nye yrke. Du får tett oppfølging i det daglige av erfarne medarbeidere. I en startfase vil du jobbe med prosjektstyring som en del av et ledelsesteam på en arbeidsplass som er tilrettelagt for både personlig vekst og faglig utvikling.

ARBEIDSOPPGAVER

Ansvar og oppgaver vil avhenge av erfaring, og ønsker om utvikling. Aktuelle oppgaver vil være:

  • Ledelse av oppdrag
  • Økonomistyring i oppdrag
  • Koordinering av fremdrift
  • Koordinering av leveranser
  • Oppfølging av kontrakter
  • Rapportering

HVORDAN ER DET Å JOBBE I MULTICONSULT?

Med lokal tilstedeværelse over hele landet har vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot gitt oss noen av de største og mest spennende prosjektene i landet. Som medarbeider hos oss får du muligheten til å jobbe med store, tverrfaglige prosjekter der man samarbeider tett med andre fagmiljøer i Multiconsult, men også med mellomstore og små prosjekter som alle byr på unike utfordringer og erfaringer.

Multiconsult planlegger for fremtiden og vet at kompetanse har en viktig betydning i utviklingen vi nå står overfor. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vi er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø og bygge kompetente medarbeidere.

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver, som bidrar til faglig og personlig utvikling.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjeprogram
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og påsken, samt fleksibel arbeidstid
  • Godt og inkluderende arbeidsmiljø, med blant annet bedriftsidrettslag, sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Nye og moderne kontorlokaler
  • Et bredt utvalg firmahytter

Ledelse og styring er sentrale oppgaver som inngår i alle våre oppdrag. Multiconsult har i dag rundt 3500 medarbeidere hvorav 250 jobber med overordnet ledelse og styring. Seksjonen i Nord er knyttet til Multiconsult sitt landsdekkende fagmiljø, som bidrar med kompetanseheving og faglig støtte.

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de tre nordligste fylker, samt på Svalbard. Vi er i dag over 150 medarbeidere fordelt på 8 kontorer. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering innen bygg og anlegg, og er en faglig totalleverandør av rådgivnings- og prosjekteringstjenester.

Treffer dette deg? Ikke vent med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende og gleder oss til å høre fra deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Sverre Strandvahl Larsen

Seksjonsleder

90114076

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS