Arbeidsleder

Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Stokmarknes, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 400 ansatte og en årlig omsetning på omlag 1650 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer.

Firma Peab Bjørn Bygg
Fylke Troms og Finnmark, Troms
Sted Finnsnes, Bardufoss
Søknadsfrist 07.01.2024

Stillinger (135)

Arbeidsleder søkes til Finnsnes, Bardufoss

Distrikt Midt-Troms har kontorer på Finnsnes og Bardufoss og påtar oss jobber i hele regionen. Vi ser en økende aktivitet i vår geografi og søker etter arbeidsleder til et av våre kontorer.

Vi søker deg med:

  • Praktisk erfaring fra håndverkeryrket (tømmer &/eller betong) og gjerne etterutdanning fra teknisk fagskole eller lignende
  • Relevant formalkompetanse og konkret erfaring med ledelse på byggeplass er ønskelig
  • Er tydelig, har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt med andre

Du har gode holdninger til HMS-arbeid, ser verdien av å levere kvalitet og kjenner deg igjen i våre verdier; Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Oppgaver og ansvar:

  • Følge opp produksjon mot tidsplan, budsjett og kvalitet
  • Sikre at arbeidet utføres i henhold til gjeldende bestemmelser om HMS, kvalitet ol.
  • Styre og samordne eget personell og/eller underentreprenører
  • Løse daglige utfordringer knyttet til fag, bemanning, logistikk og lignende i samarbeid med anleggsleder

Vi er en solid samfunnsbygger med et godt arbeidsmiljø, spennende muligheter i et stort konsern samt konkurransedyktige lønnsbetingelser inkludert pensjons- og personforsikringsordninger med AFP mm.

Ta kontakt med Distriktssjef Espen Haugan på +47 975 77 106 eller HR sjef Ronny Josefsen +47 905 26 154 hvis du har spørsmål om stillingen.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS