Fagarbeidere/Veivoktere – Søre Sunnmøre

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Møre og Romsdal
Sted Hareid
Søknadsfrist 01.09.2024

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?

Til vår drift- og vedlikeholdskontrakt 1501 Søre Sunnmøre søker vi dyktige og erfarne fagarbeidere/veivoktere med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Driftskontrakt 1501 Søre Sunnmøre er en driftskontrakt med et tilhørende vegnett på 442 km. fylkesveger og fylkes-g/s-veger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i kommunene Hareid, Ulstein, Herøy, Sande, Vanylven, Stad og Volda. Kontrakten ligger i naturskjønne omgivelser med både fjell- og fjordlandskap.

I tillegg til driftskontrakten arbeider vi tidvis i sidemarkedet, driver med nyanlegg og oppgraderinger for både kommune og stat. Dette gir en variert, spennende og til tider hektisk hverdag. Det er mange flotte medarbeidere som daglig arbeider på kontrakten. Vi er dedikert i vårt arbeid, vi bryr oss om hverandre, vi samarbeider godt og vi er opptatt av å spille hverandre gode.

Arbeids- og oppmøtested kan avtales nærmere innenfor kontraktens omfang.

Arbeidsoppgaver

Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre. Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Vi jobber med utgangspunkt i metoden «Involverende Planlegging». Dette innebærer blant annet at alle ansatte på kontrakten bidrar inn med innspill og forslag til hvordan arbeidsprosessene skal gjennomføres og hvordan arbeidsukene skal planlegges. Dette bidrar til fleksibilitet.

Det er en variert arbeidshverdag som består av et stort spenn av forskjellige arbeidsoppgaver. Fellesnevneren er at oppgavene skal leveres med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Som fagarbeider vil arbeidsoppgavene bestå av:

  • Planlagt arbeid på og ved vei
  • Betjene gravemaskin, lastebil, hjullaster, mm.
  • Brøyting
  • Planlegging av produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og nyanlegg
  • Utføre praktisk arbeid på vei, som reparasjoner og annet vedlikehold, i henhold til kontrakten og i samarbeid med maskinførere og andre fagarbeidere.
  • Gjennomføring av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver, inkl. daglig vedlikehold av maskiner og utstyr.
  • Du vil ha ansvar for å rapportere avvik i henhold til kontrakt, gjennomføre sikker jobb analyser (SJA) og sørge for dokumentasjon underveis og på utførte jobber.
  • Du vil være en del av beredskap på vei og ta del i en vaktordning

Oppgaver som veivokter vil typisk være:

  • Utføre og dokumentere oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Delta i den daglige produksjonen
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Delta i vaktordning på driftskontrakt

Kvalifikasjoner

Som person er du omgjengelig, samarbeidsvillig og serviceinnstilt. Du er helst en lærevillig og ærekjær fagarbeider med kunnskap om vei og veivedlikehold. God lokalkunnskap og tidligere erfaring fra vinterdrift vil være et stort pluss.

I tillegg har du:

  • Gode datakunnskaper
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Selvstendig og villig til å ta ansvar
  • Må-krav:
  • Førerkort klasse C/CE

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Maskinførerbevis

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og liker å lære bort til andre. Du har også fokus på å finne og bruke riktige løsninger. I tillegg håper vi du kan være fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver.

Vi ønsker oss en person som har en variert bakgrunn innenfor anlegg/ veivedlikehold/ mekaniker/ sjåfør/ maskinfører faget og som vet å dra nytte av sin kompetanse og erfaring på alle områder i sitt virke for Veidekke.

Vi er opptatt av at alle våre ansatte skal komme like hele hjem som da de dro på jobb, og det er derfor særdeles viktig for oss at du har HMS i ryggmargen og aldri kompromisser med sikkerheten.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss. Derfor er det også viktig at du kan kjenne deg igjen i- og stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med tidvis høyt tempo og mye arbeidsglede. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger samt gode muligheter for kurs og opplæring.

Vi legger mye stolthet i vårt arbeid, og som veivokter hos oss vil du inngå i et arbeidslag bestående av om lag 10 kollegaer som alle er med å fylle et viktig samfunnsoppdrag.

Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Ta gjerne en uforpliktende prat med Frank eller Ken!

- Velkommen med din søknad.

(Vi behandler søknader fortløpende.)

Kontakt

Frank Erik Rangsæter

90649847

Ken Fagerli

905 60 848

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS