Prosjektingeniør - bruprosjekt

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte i Europa. I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel, bru og betong. Det gir resultater, og vi er i sterk vekst! Vi er mer enn 600 uformelle og entusiastiske fagpersoner, stolte av de utfordrende og krevende oppgavene vi løser i fellesskap. Vi har hovedkontor på Lysaker i Oslo, og prosjekter over hele landet. Implenia har flere store pågående samferdselsprosjekter, og vi jobber også for å vinne, nye prestisjefulle kontrakter.

Firma Implenia Norge
Fylke Innlandet, Oslo, Viken
Sted Lysaker / Stange
Søknadsfrist 13.03.2024

Stillinger (135)

Nå søker vi prosjektingeniør til vårt største bruprosjekt, KS-2 Tangenvika jernbanebru. Her skal vi bygge Norges lengste jernbanebru over Mjøsa i Stange kommune. Dette er en kontrakt for Bane NOR som skal ferdigstilles i 2027. Prosjektet er en totalentreprise med både prosjektering og bygging, der vi har Norconsult med oss som designpartner. Stillingen som prosjektingeniør på dette prosjektet gir en unik mulighet der du får jobbe i en stor prosjektorganisasjon med solid kompetanse og et internasjonalt miljø. I tillegg får tatt del i et av de største bruprosjektene i Norge i nyere tid.

Er du interessert i brufaget og ønsker å støtte prosjektledelsen på et av de største bruprosjektene i Norge?Som prosjektingeniør i Implenia vil du jobbe ute på prosjekt, og du vil bistå prosjektledelsen med gjennomføring av prosjekt. Arbeidshverdagen vil være variert, og du vil fungere som en støttespiller. Vi søker deg som trives å jobbe i team samt er pådriver til eget og andres arbeid. Vi ser etter deg som er en åpen, engasjert og god relasjonsbygger. Som del av denne stillingen vil du få en unik mulighet til å lære mye med tildelt ansvar og i samarbeid med dyktige kollegaer.

Arbeidsoppgaver (ikke begrenset til eller uttømmende liste)

  • Bistå prosjektledelse med gjennomføring av prosjektet iht. kontraktens beskrivelse og krav, herunder kvalitet, HMS og fremdrift.
  • Bistå øvrig prosjektledelse med kontakt med kunden vedr. alle forhold som har med prosjektet å gjøre.
  • Bistå med å ivareta Implenias økonomiske interesser i prosjektet, samt sørge for å opprettholde en oversikt over prosjektets sluttprognose.
  • Bistå med etablering og oppfølging av avtaler og aktiviteter med leverandører og underentreprenører.
  • Bistå med oppfølging av dokumentasjon og planlegging opp mot våre underentreprenører
  • Delta i ukentlig produksjonsmøter

Nøyere beskrivelse av stillingen/rollen vil bli presentert i et eventuelt intervju. Arbeidsoppgavene vil være varierte og i samarbeid med driftsleder på prosjekt som du vil rapportere til.

Slik får du det hos oss

Hos Implenia blir du en del av en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, trivelige kolleger og jordnær arbeidskultur. Du får en variert og utfordrende stilling i et firma i vekst, hvor ingen dager er like. Du får også gode muligheter til å utvikle deg og holde deg oppdatert på faget. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en sunn bedriftskultur med ordnede arbeidsforhold.

Er dette deg?

  • Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør på bachelornivå
  • Interesse for anleggsbransjen
  • Strukturert, selvstendig og evner til å ha god oversikt til å gjøre de rette prioriteringene
  • Praktisk tilnærming og løsningsorientert
  • Glad i å håndtere utfordringer
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og fortrinnsvis engelsk
  • Gode dataferdigheter
  • Du må være fleksibel og åpen til å pendle/reise

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, håper vi å motta din søknad. Vi ønsker at du sammen med søknadsbrev og CV, legger ved relevante kompetansebevis som vitnemål og attester.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen

HR-rådgiver
Susann Lillehagen
susann.lillehagen@implenia.com

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS