Tilbudsleder

NCC Building utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige kontorer, badeanlegg, barnehager, skoler og sykehus, idrettshaller m.m for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase i nært samarbeid med oppdragsgiver, og har ansatte fordelt i Oslo, Viken Øst, Viken Vest og i Midt-Norge.

Firma NCC Building
Fylke Viken, Buskerud
Sted Lier
Søknadsfrist 20.01.2024

Stillinger (135)

Tilbudsleder, NCC Building Viken Vest

NCC Building har store ambisjoner for fremtiden og er inne i en spennende utviklings- og vekstfase. Vi har økende oppdragsmengde og ønsker å styrke vår kapasitet, og er derfor på utkikk etter en erfaren tilbudsleder til vårt avdelingskontor i Viken Vest.

Om rollen

Som tilbudsleder får du en sentral rolle i den videre utviklingen av vår avdeling. Du vil lede, organisere og koordinere tilbudsprosessen for spennende og komplekse prosjekter i ulike entrepriseformer. Vi ser etter deg som kan ta helhetlig ansvar for alle aktiviteter som inngår i tilbudsarbeidet, herunder planlegging, gjennomføring og evaluering av tilbudsarbeidet, samt samordning av kalkyler, kostnadsestimater og budsjetter. Dine ferdigheter innen kalkulasjon vil spille en viktig rolle i å sikre nøyaktige og realistiske kostnadsestimater, og bidra til å styrke vår kapasitet til å levere konkurransedyktige tilbud i markedet.

I en avdeling i vekst vil du også kunne delta aktivt i salg- og markedsarbeidet med både nye og eksisterende kunder, så det er en fordel om du har lokalt kjennskap til regionen.

Vil du jobbe med oss?

Vår styrke ligger hos våre kompetente medarbeidere, og vi vet at det er menneskene bak prosjektene som skaper resultater. Vi ser etter deg som ønsker å bli en sentral driver for vekst og utvikling hos oss, og som trives med ansvar og perioder med et hektisk arbeidstempo.

Vi ser etter noen til å utfylle vår kompetanse, erfaring og egenskaper i teamet, men for å lykkes i rollen tror vi at du har:

  • Relevant høyere utdannelse eller teknisk fagskole
  • Erfaring fra bransjen og gjerne fra lignende rolle
  • Kjennskap til regelverket for offentlige og private anskaffelser, kontraktstandarder og entrepriseformer
  • Gode resultater fra prosessledelse, forhandlinger og samhandling
  • Gode samarbeid- og kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig)
  • Kommersiell teft, engasjement og utholdenhet

Vi tilbyr

Hos oss vil du være med på spennende byggeprosjekter i en region i vekst. Du blir en del av en profesjonell virksomhet med et sterkt fagmiljø både lokalt, nasjonalt og nordisk. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, personlig og faglig utvikling og et engasjert og godt arbeidsmiljø.

Kontorsted: Kjellstad Næringspark, Lier

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Bjørn Kristian Hole
Avdelingsleder
+47 920 88 901

Vendie Myr
HR- spesialist
952 60 778
vendie.myr@ncc.no

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS