Servicemedarbeider resepsjon

Rental Group AS er Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Gruppen består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner, arbeidsbiler og spesialutstyr til tunnelarbeid. Fra både fast og mobile verksteder utfører våre over 100 mekanikere kontinuerlig vedlikehold av utstyr- og maskinpark. Rental Group har en samlet omsetning i Norge på ca. NOK 1,4 milliard. Konsernet har en sterk finansiell posisjon og vekstambisjoner i hele Norden. Rental Group Service AS en komplett partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi er markedets mest dynamiske serviceverksted med dyktige fagarbeidere på uteserviceavdelinger og i egne verksteder. Vi har en dedikert stab av personell som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på større prosjekter. Rental Group Service AS har ca. 80 medarbeidere og har base på Vikersund i Modum Kommune.

Firma Rental Group Service
Fylke Viken, Buskerud
Sted Vikersund
Søknadsfrist 31.01.2024

Stillinger (135)

Vi søker Servicemedarbeider til vår resepsjon

Menneskene er vår viktigste ressurs! Vi søker deg som er enig med oss i at god kvalitet ligger i alle de små detaljene, og som er genuint opptatt av å yte service i alle ledd. Du har øye for det lille ekstra, og får energi av å ha mennesker rundt deg. Vi har et nytt og flott anlegg som vi er kjempestolte av og som servicemedarbeider hos oss vil du være vårt ansikt utad og sørge for at både gjester og medarbeidere får en hyggelig mottakelse og den støtten de trenger. Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd og interessert i å yte suveren service? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Bemanne resepsjonen innenfor åpningstider
  • Sørge for at Rental Group er et sted hvor du, dine kollegaer, våre kunder og gjester stortrives
  • Rydde og holde orden i kontorlokale og møterom
  • Bistå med bestillinger og forberedelse til messe og andre interne arrangementer
  • Diverse administrasjons - og kontoroppgaver

Vi ønsker at du er/har

  • Relevant erfaring
  • Brennende ønske om å yte service
  • God IT-og systemkompetanse
  • Sosial og handlekraftig
  • Selvstendig, nøyaktig og løsningsorientert

Vi vet at du har noen forventninger til din nye arbeidsgiver. Vi kan tilby deg en rolle i et selskap med inspirerende kultur, der vi legger vekt på å skape et positivt og støttende arbeidsmiljø hvor dine ideer blir verdsatt og din stemme blir hørt.

Mangfold er viktig for oss, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen, uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn eller funksjonsvariasjoner.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt engasjerte team og sammen skape en fremtid preget av innovasjon, mangfold, bærekraft og suksess.

Send oss en søknad eller ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Benny Karlsen
Ressurskoordinator
benny.karlsen@rentalgroup.no
+47 97073513

Elin Bjerke
HR Koordinator
elin.bjerke@rentalgroup.com
+47 93266736

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS