Serviceleder til tunnel

RG Service en komplett partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi er markedets mest dynamiske serviceverksted med dyktige fagarbeidere på uteserviceavdelinger og i egne verkstedhaller. Vi har egne driftsledere og mekanikere som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på store prosjekter. RG Service er et selskap i utleiekonsernet Rental Group. Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunnelutstyr, tårnkraner og yrkesbiler til anleggsbransjen. Vår lidenskap for bærekraft ligger dypt forankret i alt vi gjør. Vi er forpliktet til å bidra til en mer miljøvennlig fremtid ved å tilby et bredt spekter av utleiemaskiner og -utstyr som er energieffektive, utslippsreduserte og ressurseffektive. Vi skiller oss ut med vårt dedikerte team av 80 egne mekanikere, samt faste og mobile verksteder som sikrer kontinuerlig vedlikehold av vår omfattende utstyr- og maskinpark. Alle våre 230 ansatte er opptatt av å levere moderne og velholdt utstyr, slik at våre kunder kan fokusere på å oppnå suksess i prosjektene sine. I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden. I 2022 omsatte Rental Group for 1,4 milliarder. I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

Firma Rental Group Service
Fylke Viken, Buskerud
Sted Vikersund
Søknadsfrist 30.01.2024

Stillinger (135)

Rental Group Service er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og flere nye prosjekter, og har nå behov for å styrke vår stab med en serviceleder for vår helt nye tunnelavdeling. Stillingen vil være sentral i å bygge opp et dedikert team med serviceteknikere på tunnelutstyr.

Det viktigste for oss er at du har en god og allsidig forståelse for faget du skal arbeide med. Du vil ha en nøkkelrolle i teamet og samarbeide godt med dyktige kollegaer. Det er derfor viktig at du kommuniserer godt på norsk, og har et ønske om å skape et godt team. Er du klar for utfordringen?

Hovedoppgaver i stillingen som serviceleder:

  • Følge opp teknikere og arbeidsoppgaver
  • Planlegging og oppfølging av oppdrag
  • Personalansvar med støtte fra avdelingsleder

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant fagbrev/svennebrev. Relevant dokumenterbar erfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse
  • Ledelseserfaring med evnen til å motivere i team

Personlige egenskaper:

  • Faglig stolthet med kontinuerlig fokus på egen utvikling
  • Serviceinnstilt med løsningsorientert tilnærming og gode kommunikasjonsevner

Vi vet at du har noen forventninger til din nye arbeidsgiver, Vi kan tilby deg en rolle i et selskap med inspirerende kultur, der vi legger vekt på å skape et positivt og støttende arbeidsmiljø hvor dine ideer blir verdsatt og din stemme blir hørt. I Rental Group tar vi vårt miljøansvar på alvor, og du vil bli en aktiv deltaker i vår bærekraftsagenda hvor vi strever etter å minimere vår miljøpåvirkning og fremme en bærekraftig økonomi. Som arbeidsgiver ønsker vi å legge til rette for læring og utvikling og hos oss vil du ha spennende muligheter til å utvikle din kompetanse.

Mangfold er viktig for oss og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen, uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn eller funksjonsvariasjoner.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt engasjerte team og sammen skape en fremtid preget av innovasjon, mangfold bærekraft og suksess.

Send oss en søknad eller ta kontakt med oss for en uformell samtale. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Elin Bjerke
HR Koordinator
elin.bjerke@rentalgroup.com
+47 93266736

Benny Skaalien Karlsen
Avdelingsleder uteservice
benny.karlsen@rentalgroup.no
+47 97073513

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS