Gruppeleder Sykehus og Renrom VVS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 300 medarbeidere fordelt på nær 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. første kvartal 2024)

Fakta om stillingen:

Firma: Norconsult

Fylke: Akershus

Sted: Sandvika

Søknadsfrist: 15.11.2024

Vil du være med å forme fremtidens sykehus og andre komplekse funksjonsbygg som en dyktig VVS-rådgiver?

Vi søker en erfaren gruppeleder med høy fagkompetanse, forretningsdriv og ledererfaring til vår avdeling for Sykehus og Renrom i Sandvika som teller ca 50 personer. Hos oss vil du bli en del av Norges største rådgiverselskap, hvor du får muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig i en rekke prosjekter nasjonalt. Avdelingens arbeid kjennetegnes av høy faglig kunnskap og ambisiøse mål for digitalisering.

Det unike med vår avdeling er at vi jobber innen alle typer komplekse funksjonsbygg som sykehus, forskningslaboratorier, renrom og laboratorier. Vi har en egen gruppe innen spesial og renrom som innehar både spesialister og prosjekterende og som håndterer vårt måleutstyr for testing av utstyr og spesialrom. Vi har to grupper som gjør prosjektering og rådgivning – fra tidlig prosjektfase til ferdigstillelse og igangkjøring. Og ikke minst har vi en stor gruppe som utøver spesialrådgivning og validering innen legemiddelindustrien. Vi har en helt unik kompetanse innen medisinske gasser og trykkluft samt industrigasser. Derfor er vår avdeling unik i vår bransje og vi har en klar målsetning om å bli den ledende rådgiveren innen sykehus og komplekse funksjonsbygg samt innen legemiddelindustri. Vår kundeportefølje er bred og dekker hele verdikjeden.

Hva vi tilbyr:

  • En sentral rolle i et av Norges største fagmiljøer innen VVS, med over 300 kompetente rådgivere på landsbasis.

  • Store muligheter for personlig og faglig utvikling.

  • Fleksibilitet i arbeidshverdagen.

  • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser, inkludert bonus og aksjeprogram.

  • Et godt arbeids- og sosialt miljø med studieturer, sosiale arrangementer, idrettslag og bedriftshytter.

Dine arbeidsoppgaver vil inkludere:

  • Ledelse, oppfølging og utvikling av medarbeidere.

  • Disiplin- og oppdragsledelse, rådgivning, prosjektering og oppfølging av VVS-tekniske anlegg.

  • Relasjonsbygging, kundemøter, markedsarbeid og tilbud.

  • Videreutvikling av forretningsområdet som en del av avdelingens ledergruppe.

Vi ser etter deg som har:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse, eller annen relevant teknisk utdannelse kombinert med erfaring.

  • Gode samarbeidsevner og er ansvarsbevisst, strukturert og proaktiv.

  • Evne til å formulere deg godt både muntlig og skriftlig.

  • Solid VVS-faglig kompetanse og erfaring med VVS-rådgivning.

  • Erfaring med og motivert for å lede gruppen og team i oppdrag som disiplin- og oppdragsleder

  • Opparbeidede kunderelasjoner og erfaring med tilbuds- og markedsarbeid.

  • Teft og interesse for forretning og vekst

Slik søker du: 

Send din søknad med CV via vårt elektroniske søknadsskjema på våre nettsider. Vi behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder Kåre Kallmyr på tlf. 45404880.

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker er likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS