Seniorrådgiver akustikk

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Vestland
Sted Bergen
Søknadsfrist 22.09.2024

Vi søker faglige forbilder!

Hos oss blir du en del av den brede kunnskapsbanken som fagmiljøene våre utgjør. Gjennom tverrfaglige prosjekter av stor samfunnsmessig betydning, får du fordype deg i faget ditt og samtidig dele kunnskap med kollegaene dine. Vi tror at løsningene blir best når vi samarbeider på tvers av fag. På den måten blir vi hele tiden bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer.

Som en desentralisert organisasjon har Sweco fordelen av lokal tilhørighet. Våre kontorer og ansatte er spredt over ulike regioner, noe som gjør oss i stand til å forstå og tilpasse oss lokale kunder og deres behov. Dette gir oss en unik fordel når det gjelder å levere skreddersydde løsninger og bygge sterke relasjoner med våre kunder.

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, lese en god bok, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du har behov for det.

Sweco er et av Norges største fagmiljøer innen akustikk, og vi søker akkurat deg til å bli en del av vårt team. Hos oss vil du møte dyktige og hyggelige kolleger som sammen former morgendagens samfunn gjennom spennende prosjekter.

Dette er deg:

  • Du har en bachelor eller mastergrad innen akustikk, fysikk, matematikk eller andre relevante fagområder.
  • Du er brennende interessert i faget ditt, men også nysgjerrig på andres fagretninger.
  • Du trives i tenkeboksen, men tenker gjerne utenfor boksen også.
  • Du blir inspirert av ambisiøse kolleger som vil og kan noe.
  • Du har gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper som du får bruk for i kundeoppfølging og samarbeid med kollegaer i og utenfor kontoret.
  • Du trives med å samarbeide, gjerne med folk som tenker annerledes.
  • Dersom du har kjennskap til BIM og har interesse for å lære mer er det en ekstra bonus. Interesse og erfaring innen programmering og digitalisering er også positivt.

Dette er jobben:

  • Prosjektering og rådgivning i enfaglige og flerfaglige prosjektgrupper. Dette inkluderer målinger, analyser og beregninger. Videre vil arbeidsoppgave bestå av befaringer, rådgivning innenfor konstruksjoner, oppbygning og materialbruk for å ivareta gode lydforhold etter gjeldende regelverk og kundens behov.
  • Tett samarbeid med eksisterende og nye kunder.
  • Prosjektoppfølging i tråd med vårt brukervennlige økonomi- og kvalitetsstyringssystem.

Vi tror du vil like:

  • Swecokulturen med et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø som fremmer trivsel
  • En tverrfaglig arbeidshverdag preget av samarbeid og kontinuerlig kompetanseutvikling
  • Varierte karriereveier som støtter din personlige og faglige utvikling
  • Godt lederskap som vektlegger at hver enkelt ansatt skal trives og blomstre
  • Våre nyrenoverte kontorarealer, med bybanestopp rett utenfor døren og parkeringsmuligheter for de som trenger det

Vi lover at:

  • Du blir en del av et fagmiljø i verdensklasse og kommer til å utvikle deg i viktige og utfordrende prosjekter.
  • Du får konkurransedyktig lønn og markedsledende fordeler.
  • Du kan bli med i et aktivt bedriftsidrettslag, på utflukter og spennende sosiale begivenheter.

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på et og et fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn.

Mulighet for arbeidssted på Voss

Bor du ikke i Bergen eller ønsker å utforske et nytt sted?

Vi tilbyr arbeidssted på Voss for både korte og lengre opphold. Sweco Voss har moderne kontorlokaler plassert midt i sentrum av Voss, 5 min fra togstasjonen. Her finner du hyggelige kollegaer og et aktivt kontorrmiljø.

Voss er et fantastisk sted å være med masse natur og et yrende miljø for det meste av friluft og fritidsaktiviteter. Kan det friste med en skitur i lunsjen når pudderalarmen går?

Vi vil gjerne høre fra deg! For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Jenny Luneng, på tlf. +47 917 75 159.

Bli en del av vårt tverrfaglige fellesskap. Send oss en CV sammen med noen ord om hvorfor du vil å jobbe i Sweco.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS