Senior rådgiver energi og elektrifisering

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Vestland
Sted Bergen
Søknadsfrist 25.08.2024

I Sweco er vi stolte av å bruke vår arbeidshverdag til å forme morgendagens bærekraftige byer og samfunn. Vi legger til rette for at morgendagens samfunnsborgere har det de trenger – tilgang på fornybar energi, rent vann, og et tak over hodet. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i samfunnsutvikling. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en engasjert rådgiver innen energi og elektrifisering om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

Hos oss gjør du en forskjell

Klimavennlige løsninger og ren energi er to av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til Sweco Norge sitt gode fagmiljø. I Sweco har vi et stort fagmiljø som jobber med nullutslippsløsninger innen transport, infrastruktur, bygg og byer. Våre prosjekter innen klima og energi handler blant annet om elektrifiseringsløsninger av transport til havs, land og luft, nullutslippsteknologi for bygg og samfunn, mulighetsstudier innen det grønne skiftet, klimarisiko og mye mer.
Vi har et hyggelig og innovativt arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Vi er et sånt team som heier på hverandre. Hos oss møter du sosiale og åpne kolleger som jobber med varierte oppgaver, alt fra lokale prosjekteringsoppgaver til store, nasjonale og internasjonale prosjekter. Din viktigste jobb blir å følge kundene tett og sørge for at vi leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.

Hos oss vil du utvikle deg

I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil typisk være innen:

  • Elektrifisering av transportsektoren, til havs, på land og i lufta
  • Nullutslippsløsninger for transport, infrastruktur, bygg og byer
  • Nullutslippsteknologier som batteri, vind, sol og / eller hydrogen
  • Mulighetsstudier, kompetanseunderlag, dataanalyse og programmering
  • Utvikling og innovasjon av eksisterende og nye løsninger

Vi ser for oss at du har en mastergrad innen energiteknologi, fornybar energi, termodynamikk eller tilsvarende, og at du brenner for faget og grønn omstilling.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Silje Skjelsvik på telefon +47 993 26 157 eller Anette Amble på telefon +47 97 63 77 51.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader vurderes fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS