Prosjektingeniør

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram. Mesta eier RIAS (Rail Infrastructure AS) som er en landsdekkende entreprenør for installasjon og vedlikehold innen jernbanetekniske fag. Mesta har over 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for nærmere 6 milliarder kroner årlig.

Firma Mesta
Fylke Vestland
Sted Sogndal, Leikanger
Søknadsfrist 01.09.2024

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling for Fjell- og tunnelsikring i vest søker nå en prosjektingeniør som ønsker å være med å lede og organisere det operative arbeidet på anleggsprosjekter innen fagene tunnel- og fjellsikring på prosjekter i hele landet.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk frem.

Om jobben:

Som prosjektingeniør vil du bidra inn i prosjekter sammen med prosjektleder og anleggsleder. Du vil sammen med anleggsleder og prosjektleder jobbe for å skape de beste resultatene for våre kontrakter. I denne rollen vil du ha kontorplass i Sogn, men ha muligheten til å skape din egen hverdag sammen med dine kollegaer, samt få muligheten til å reise rundt og oppleve Norge gjennom prosjektgjennomføring.

Du vil ha arbeidsoppgaver som:

  • KHMS arbeid
  • Økonomi inn i prosjekt
  • Logistikk
  • Prosjektstøtte
  • Dokumentasjon
  • Planlegging

Hvem er du?

Som person er du initiativrik og løsningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for resultater. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Du setter deg raskt inn i nye systemer og er god på PC og databehandling. Du må også like å samarbeide og omgås mennesker og med det levere resultater. Kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Det er en fordel om du har erfaring fra administrativt arbeid, men vi er åpne for at du er nyutdannet innen faget.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med:

  • prosjektleder Even Meisterplass på tlf. 483 66 070 eller
  • anleggsleder Jonas Pedersen på tlf. 957 80 553 eller
  • anleggsleder Ådne Bøtun Skartun på tlf. 970 42 890

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søk på jobben så fort som mulig, men senest: 01.09.24. Søknader vurderes fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS