Gruppeleder geologi og miljø

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Vestland
Sted Bergen
Søknadsfrist 19.09.2024

I Sweco Bergen har vi et sterkt faglig miljø bestående av over 40 medarbeidere som jobber innen miljø, geologi, geoteknikk og grunnundersøkelser. Nå ser vi etter en gruppeleder for vår geologi- og miljøgruppe. Som gruppeleder for geologi og miljø vil du lede ca. 18 geologer og miljørådgivere, og vil være del av Sweco Norges geofaglige og miljøfaglige nettverk som består av totalt over 230 dyktige og entusiastiske kollegaer.

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å gå toppturer, kjøre på fotballtrening eller jobbe hjemmefra når du har behov for det.

Som leder i Sweco må du være resultat- og kundeorientert, og ta ansvar for leveranser. Du bygger relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt, og legger til rette for at utvikling av både enkeltpersoner, teamet og avdelingen. Vi har fokus på å skape gode prosjekter som gir merverdi for våre kunder og utvikling for våre medarbeidere. Sammen former vi fremtidens samfunn.

Vår geologi og miljøgruppe tilbyr en bred portefølje av tjenester innen ingeniørgeologi, skred- og naturfare, miljø- og hydrogeologi, ytre miljø, biologi og naturressursforvaltning. Vi ser etter en gruppeleder som vil lede og utvikle denne gruppen med dyktige rådgivere. Sammen med gruppen din vil du jobbe på tvers av hele organisasjonen for å identifisere og utvikle nye muligheter. Du vil også inngå i avdelingens ledergruppe og rapporterer til avdelingsleder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du jobber aktivt med strategiarbeid for å utvikle gruppen både innen geologi og miljø.
  • Du bryr deg om dine medarbeidere og støtter hver enkelt i sin utvikling.
  • Du er et aktivt medlem av en sterk og inkluderende ledergruppe som jobber for å skape det beste arbeidsmiljøet for avdelingen.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.
  • Du jobber aktivt for å identifisere nye kommersielle muligheter.

Dette er deg:

  • Du har høyere utdanning og med fordel relevant fagbakgrunn innen geologi eller naturmiljø (eller begge deler).
  • Du er tilgjengelig og strukturert, og trives med å ha mange baller i luften.
  • Du har gode samarbeidsevner og bygger relasjoner på gjensidig respekt, tillit og forståelse.
  • Du er en autentisk og støttende leder med et sterkt ønske om å utvikle dine medarbeidere.
  • Du er innovativ og endringsvillig og ser muligheter i fremtidens prosjekter.

Vi lover:

  • At hos Sweco vil du være en del av et engasjerende arbeidsmiljø og en ledergruppe som kontinuerlig jobber sammen om avdelingens utvikling.
  • Du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø og kommer til å utvikle deg i viktige og utfordrende prosjekter og oppgaver.
  • Du får bli med å påvirke prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.
  • Konkurransedyktig lønn og markedsledende fordeler.
  • Deltagelser på mange kjekke sosiale arrangement i regi av gruppen, avdelingen og regionen.

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på et og et fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn.

På vårt moderne kontor på Fantoft i Bergen har vi et engasjerende arbeidsmiljø med et aktivt og levende bedriftsidrettslag, bredt tilbud av sosiale aktiviteter og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen.

For spørsmål eller ønske om en uforpliktende prat kan du kontakte avdelingsleder Marte Augestad Steinsvik på tlf 91693525 – vi gleder oss til å høre fra deg.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS