Anleggsleder kraft

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram. Mesta eier RIAS (Rail Infrastructure AS) som er en landsdekkende entreprenør for installasjon og vedlikehold innen jernbanetekniske fag. Mesta har over 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for nærmere 6 milliarder kroner årlig.

Firma Mesta
Fylke Vestland
Sted Leikanger, Voss
Søknadsfrist 15.09.2024

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så er en strålende sommerdag eller en kald vinternatt? Da kan dette være jobben for deg!

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk fram.

Om jobben:

Vår enhet for anlegg og spesialproduksjon søker nå etter en ny anleggsleder som skal jobbe med kraftrelaterte prosjekter. Arbeidsområdet for stillingen er landsdekkende, men med hovedvekt på Vestlandet. Kontorplass kan avtales nærmere, men vil i utgangspunktet være:

  • Sognefjordvegen 24, 6863 Leikanger
  • Flyplassvegen 8, 5705 Voss

I samarbeid med prosjektleder vil du sørge for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. Som anleggsleder vil du ha ansvar for prosjektgjennomføring og god kontakt med alle som jobber i prosjektet. Du har kontakt med oppdragsgiver/byggeleder, underentreprenører og egne ressurser i prosjektet som formann/bas, fagarbeidere o.l. Målet er at du og dine medarbeidere sørger for at vi leverer det vi har lovet, gitt økonomiske målsettinger. Det er også ditt ansvar at du og dine medarbeidere har en trivelig, trygg og sikker arbeidshverdag.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Bistå prosjektleder med den daglige driften
  • Lede ulike prosjekter i samarbeid med prosjektleder
  • Styre gjennomføringen av oppdraget i henhold til prosjektplan, økonomiske rammer, HMS og kvalitetsplan
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. underentreprenører)

Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

  • Bachelor fra ingeniørhøyskole som bygningsingeniør eller tilsvarende utdanning, med relevant fagkrets eller eksamen fra fagskole innen bygg/anlegg eller tilsvarende utdanning er et krav
  • Relevant erfaring innen kraftforsyning eller annen anleggsteknisk erfaring er et krav
  • Førerkort klasse B er et krav
  • Du behersker norsk godt, skriftlig og muntlig

Hvem er du?

Du er en person som trives med å jobbe med mennesker. Samarbeid og kommunikasjon er noe du anser som viktig og du er flink til å se potensialet i de rundt deg. Som person trives du med å ha ansvar for folk og resultater samtidig som du er løsningsorientert og ser muligheter. Du har kremmerånd og yrkesstolthet. Det er viktig at du evner å se noen dager frem i tid, liker å tilrettelegge for andre og lede praktisk arbeid. Du trives best med en variert arbeidsdag og liker å være fysisk ute på prosjekt samt ha arbeidsoppgaver inne på kontoret. Jobben krever at du er strukturert og selvgående, og du må være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidssted. Arbeidstid kan variere og det må påregnes at det blir en del nattarbeid. Det kan også være aktuelt med ulike skiftordninger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer?

- Ta kontakt med prosjektleder Henrik Sandbakken på tlf. 948 40 095

For å søke laster du opp din CV og svarer på noen enkle spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søk på jobben så fort som mulig, men senest 15.09.2024. Søknader blir vurdert fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS