NCC

Operatør innen bergverksdrift i Larvik

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 57 milliarder SEK i 2023 og ca. 12 200 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Industry

Fylke: Vestfold

Sted: Larvik

Søknadsfrist: 30.11.2024

Hos oss vil du få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for egenutvikling i et spennende og faglig sterkt arbeidsmiljø, der ingen dag er lik.

NCC Industry er i suksessiv vekst og til Larvik pukkverkene søker vi derfor etter en operatør.

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra pukkverksdrift, og som;

  • Trives med å jobbe i team, men kan også ta ansvar for egne oppgaver.
  • Er punktlig, har stor arbeidskapasitet og takler høyt tempo.
  • Har godt humør, et positivt engasjement og er løsningsorientert.

Her er noen egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter: 

  • Fagbrev som maskinfører eller innen fjell- og bergverk er ønskelig
  • Mekaniker bakgrunn, relevant fagbrev er en fordel 
  • Maskinførerbevis (M2, M4, M6)
  • Førerkort kl B 
  • Kjennskap til HMS
  • Forstår og snakker er ett av de skandinaviske språkene

Det er en fordel å kunne kjøre knuseverk, utføre daglig vedlikehold og mekaniske reparasjoner, samt være fleksibel på og steppe inn med andre oppgaver som oppstår.

Hos NCC blir ditt bidrag synlig i vårt arbeid med å skape trygg fremkommelighet og landemerker som definerer våre byer og samfunn. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives, utvikle seg og ha det bra på arbeidsplassen, samtidig som vi aldri går på akkord med sikkerhet og kvalitet. Vi legger stor vekt på kompetanseheving og tilbyr derfor et variert utvalg av kurs og utdanninger som gir deg muligheter til å utvikle deg videre i karrieren.

Last opp din CV via vårt system. Om du ønsker er du selvsagt velkommen til å legge ved et motivasjonsbrev. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Søknadsfrist 30.11.2024, men søknader behandles fortløpende. 

Kontaktperson: Site manager Anders Tangen, mobil 991 18 585, epost: anders.tangen@ncc.no

 Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. 

NCC er vi drevet av et ønske om kontinuerlig utvikling – både i våre byggeprosjekter og i vår personlige kompetanse. Hver dag driver vi noen av bransjens mest spennende og komplekse prosjekter fremover, gjennom tett samarbeid mellom våre dyktige kolleger, partnere og kunder. I NCC tar vi ansvar for en arbeidskultur som bygger på solide verdier og adferd som sikrer trygghet og kvalitet. Vår varierte kompetanse og brede erfaringsbakgrunn gjør oss i stand til å møte utfordringer med innovative løsninger – og det er slik vi får ting til å skje sammen.

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt samt asfaltentrepriser. Vi er en proaktiv partner som alltid jobber for å redusere miljøpåvirkningen, og vår utvikling av energibesparende asfaltprodukter, bruk av alternativt drivstoff og gjenvinning av asfalt viser vår forpliktelse til å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

Divisjon Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk i Norge, samt en bore- og sprengningsavdeling. Vi tilbyr steinmaterialer til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand som brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon i Norge, men også på eksportmarkedet.

Søk her!

Powered by Labrador CMS