Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Vestfold og Telemark, Vestfold
Sted Larvik, Skien
Søknadsfrist 31.01.2024

Stillinger (135)

Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og prosjekt Kjela dammer for sesongen 2024.

I Veidekke er vi opptatt av involvering og samarbeid. Er du engasjert, tar ansvar, og trives i lag med gode kolleger i hektiske og spennende dager – da ønsker vi å høre fra deg!

Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nye og erfarne som ønsker å være med på å bygge opp solide og kvalitetsbevisste asfaltlag. Som Norges største asfaltentreprenør sikter vi stadig etter nye oppdrag, og hos oss vil du få muligheten til å gjøre en forskjell ved å stadig forbedre standarden på norske veier. Oppstart i mai, og sesongen varer normalt til november. Det kan være muligheter for fast arbeid.

Til vår avdeling i Vestfold/Telemark søker vi asfaltører med og uten fagbrev.

Veidekke er Norges største asfaltentreprenør og vi legger vår stolthet i å levere det beste produktet til våre kunder. Du bør være praktisk anlagt, like å ta i et tak og ha et ønske om å levere kvalitet.

Både erfarne og uerfarne arbeidere oppfordres til å søke.

Vår avdeling i Vestfold og Telemark har oppmøtested både i Larvik og Skien som kan avtales videre.

Til prosjektet Kjela dammer søker vi:

Laboranter, Driftsleder (evt Bas), Asfaltører med og uten fagbrev, og Maskinfører

Kjela dammer er et prosjekt hvor Veidekke leverer selve kjernen i to steinfyllingsdammer på Haukeli. Dette innebærer at vi bygger disse demningene sammen med hovedentreprenøren. Her skal asfalten legges ut i 20cm tykke lag sammen med støttefylling til ferdig høyde kjerne er nådd. Vi må også produsere og legge ut mastiks som sikrer heft til betongsåle. Hovedentreprenøren Hæhre bygger resten av demningene rundt kjernene. Det skal arbeides parallelt i begge demningene. Oppstart på Haukeli er så tidlig som mulig i siste del av mai og vi er forhåpentlig ferdig i oktober.

I dette prosjektet kommer vi til å trenge to lag + laborant. Arbeidstid i prosjektet er 14/14 rotasjon med bytte av mannskap midt i uka. I perioden du er på anlegget er det 12 timer arbeidstid 6 dager pr uke. Da vi er avhengig av full drift hele sesongen er det ikke anledning til å ta ut ferie ut over friperiodene i rotasjonsordningen. Ferie i 2024 må avvikles før oppstart eller etter at prosjektet er avsluttet. Innlosjering er i brakke på anlegget som har kokkerigg.

Det er garanti for lønn ut 2024 og en begrenset timebank.

Arbeidsoppgaver

  • Utlegging av asfalt
  • Maskinkjøring (asfaltutlegger/vals/traktor/mobilmater/spesialmaskiner)
  • Utførelse av ulike typer asfaltoppdrag for private kunder, entreprenører og stat/fylke/kommune
  • Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Som laborant Kjela dammer: daglig oppfølging av mottatt masse og øvrig laboratoriearbeid
  • Som driftsleder Kjela dammer: Planlegging, bestilling, rapportering og lede asfaltlaget - bindeledd til ledelsen

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev i asfalt, men dette er ikke et krav. Opplæring vil bli gitt
  • Førerkort klasse B, BE (førerkort klasse C og/eller D er det bare positivt)
  • Beherske godt engelsk eller et skandinavisk språk (muntlig og skriftlig)

Spørsmål?

Avdeling Vestfold/Telemark:

Avdelingsleder Kjell Ivan Herfoss Austevoll, 928 61 004

Prosjekt Kjela dammer:

Senior prosjektleder Kristin Torgersen, 911 19 261

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS