Junior Production Engineer

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 54 milliarder SEK i 2022 og ca. 12 500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Industry
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Larvik, Kragerø
Søknadsfrist 19.11.2023

Stillinger (135)

Junior Production Engineer til NCC Industry AS, divisjon Steinmaterialer

NCC Industry dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to divisjoner: Steinmaterialer og Asfalt.

Divisjon Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk i Norge, samt en bore- og sprengningsavdeling. Vi tilbyr pukk- og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC Steinmaterialer leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner.

Våre anlegg er lokalisert i Bergen, Forsand, Kragerø, Skien og Larvik.

Rollen som Junior Production Engineer

For styrke arbeidet med produksjonsprosessene våre, er vi nå på utkikk etter en entusiastisk og dyktig Junior Produciton Engineer i nyopprettet stilling. Som Junior Production Engineer er du primært operativ, hvilket betyr at ditt daglige arbeid i hovedsak vil foregå på våre 4 pukkverk som er lokalisert i Larvik, Skien og Kragerø. Du vil jobbe tett med våre avdelinger for å gi støtte til linjeorganisasjonen og våre avdelingsledere i arbeidet med å bidra til effektivisering og optimalisering av produksjonsprosesser under forutsetning om å etterleve en så bærekraftig produksjon som mulig.

Du vil ha tett kontakt med både de ansatte i produksjonen og ledere ved hver enkelt avdeling, og er ved behov involvert i ulike nordiske styringsgrupper som angår ditt fagområde.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være:

  • Identifisere og iverksette forbedringer i produksjonsprosesser under forutsetning om å holde så lavt klimafotavtrykk som mulig
  • Utføre analyser og evalueringer av produksjonsdata for å identifisere flaskehalser og ineffektiviteter
  • Delta i prosjekter for implementering av ny produksjonsteknologi
  • Utførelse av dronemålinger og benyttelse analyseverktøy, Trimble Stratus, i forbindelse med brudd- og produksjonsplanlegging
  • Samarbeide på tvers av avdelinger for å sikre synergier og erfaringsutveksling
  • Bidra til å utvikle og opprettholde produksjonsdokumentasjon og prosedyrer

Du rapporterer til, og samarbeider tett med, Production Engineer som har det overordnede ansvaret for forretningsutvikling, relatert til produksjon, i Steinmaterialer.

Hvem er du?

Du er sosial og en god nettverksbygger som liker å ha store kontaktflater både internt og eksternt. Vi legger stor vekt på at du er drivende, selvstendig, analytisk, utviklingsorientert og ansvarsbevisst. For å lykkes i rollen, må du også være en god lagspiller og god til å kommunisere.

Du har et strukturert arbeidssett, trives med varierte oppgaver samt å drive flere prosjekter samtidig. Øvrige personlige egenskaper som vi setter pris på er at du er positiv, engasjert og har en fleksibel innstilling til at denne dagen ikke er lik den andre.

Faglige kvalifikasjoner:

  • Ingeniørutdannelse relatert til produksjon, bergverk eller tilsvarende.
  • Vi forventer ikke lang arbeidserfaring da dette er en stilling for deg som, muligens, nylig har ferdigstilt din utdanning eller har få år med arbeidserfaring.

Hvis du er en dedikert og ambisiøs person som ønsker å utvikle deg innen produksjonsingeniørfaget, vil vi gjerne høre fra deg.

Tilleggsinformasjon:

Kontorsteder primært: NCC Hedrum pukkverk i Larvik og NCC Valberg pukkverk i Kragerø.

Da reisevirksomhet må påregnes, er det en forutsetning at du har førerkort klasse B og tilgang til bil.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknader behandles løpende, så vi oppfordrer deg til å søke så tidlig som mulig og senest innen 19.11.2023

Kontaktperson

Bjørn Berg

Product Engineer

Telefon 90 15 03 71

Søk her

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS