HSQE Coordinator

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 54 milliarder SEK i 2022 og ca. 12 500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Industry
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Larvik, Kragerø
Søknadsfrist 12.11.2023

Stillinger (135)

Health, safety, quality and environment Coordinator (HSQE) til NCC Industry AS, divisjon Steinmaterialer

NCC Industry dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to divisjoner: Steinmaterialer og Asfalt.

Divisjon Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk i Norge, samt en bore- og sprengningsavdeling. Vi tilbyr pukk- og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC Steinmaterialer leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner.

Våre anlegg er lokalisert i Bergen, Forsand, Kragerø, Skien og Larvik.

Rollen som HSQE Coordinator

Som HSQE Coordinator har du en viktig rolle for våre 7 pukkverk som er lokalisert rundt om i landet. Du vil ha ansvar for å gi støtte til våre avdelingsledere og linjeorganisasjon vedrørende kvalitet, miljø og sikkerhet. Store deler av ditt daglige arbeid vil innebære å støtte våre avdelingsledere i deres arbeid rundt kvalitets-, miljø- og sikkerhetsspørsmål. Du vil delta i revisjoner, verne- og miljørunder, risikoanalyser, bistå med å utføre og videreutvikle miljøsertifiseringer som EPD, jobbe for kreative og gode løsninger, drive endringsarbeid, samt oppdatere og vedlikeholde gjeldende dokumenter i vårt forretnings- og kvalitetssystem.

Som HSQE Coordinator er du primært operativ, hvilket betyr at ditt daglige arbeid hovedsakelig vil foregå på våre avdelinger. Videre vil du med utgangspunkt i vårt forretningssystem iverksette arbeidsrutiner for å tilrettelegge og effektivisere arbeidet ute på våre pukkverk. Du har ansvar for å planlegge, organisere og strukturere eget arbeid ut fra avdelingens mål.

Du vil ha tett kontakt med både de ansatte i produksjonen og ledere ved hver enkelt avdeling, og er ved behov involvert i ulike styringsgrupper som angår ditt fagområde. Rollen har karakteren «edderkoppen i nettet».

Du rapporterer til Operational Development Manager, som har det overordnede ansvaret i utvikling av kvalitets- og miljøarbeidet. Du samarbeider tett med, og støttes av, din overordnede samt H&S Manager for NCC Industry Norge.

Hvem er du?

Det å ha kjennskap til hva som skjer rundt deg er noe som er viktig for deg. Du vet hva som skal til for å skape et trygt arbeidsmiljø. Du kan identifisere mulige risikoer på arbeidsplassen, og har kjennskap til gode forebyggende tiltak for å minimere risiko blant dine kolleger. Å være systematisk og ha en helhetlig forståelse og god oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen er viktig.

Du er sosial og en god nettverksbygger, som liker å ha store kontaktflater både internt og eksternt. Vi legger stor vekt på at du er drivende, selvstendig, utviklingsorientert og ansvarsbevisst. For å lykkes i rollen må du også være en god lagspiller og god til å kommunisere.

Du har et strukturert arbeidssett og trives med å drive flere prosjekter samtidig. Du liker varierte oppgaver, hvor den ene dagen er ute på lokal avdeling, neste dag på kontoret.

Øvrige personlige egenskaper som vi ønsker, er at du er positiv, engasjert og har en fleksibel innstilling til at denne dagen ikke er lik den andre.

Tilleggsinformasjon

Kontorsteder primært: NCC Hedrum pukkverk i Larvik og NCC Valberg pukkverk i Kragerø.

Da reisevirksomhet må påregnes, er det en forutsetning at du har førerkort klasse B og tilgang til bil.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknader behandles løpende, så vi oppfordrer deg til å søke så tidlig som mulig og senest innen 12.11.2023.

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse.

Søk her

Kontaktperson:

Morten Solli
Operational Development Manager, Steinmaterialer
+47 91517176

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS