Hjelpearbeider

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 54 milliarder SEK i 2022 og ca. 12 500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Industry
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Kragerø
Søknadsfrist 08.10.2023

Stillinger (135)

Medhjelper/teammedlem til borings- og sprengingsavdeling

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk og en boring og sprengingsavdeling i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Sprengningsavdelingen er samlokalisert med Valberg Pukkverk i Kragerø og utfører pr i dag oppdrag i Vestfold, Telemark og Agder.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vår sprengningsavdeling er i vekst. Vi søker en dedikert og engasjert medhjelper til vårt team. Som medhjelper/teammedlem vil du spille en viktig rolle i vårt prosjekt innen boring og sprengning, og bidra til en effektiv og sikker gjennomføring av oppgaver.

Arbeidsoppgaver:

  • Bidra til forberedelse og gjennomføring av bore- og sprengningsarbeid
  • Delta i rigg- og avriggingsarbeid på anleggsstedet
  • Håndtere nødvendig utstyr og verktøy under oppdraget

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra lignende arbeid innen bore- og sprengningsbransjen er en fordel, men ikke nødvendig da nødvendig opplæring vil bli gitt
  • Sikkerhetsbevissthet og nøyaktighet i arbeidet
  • Evne til å samarbeide godt i team og følge instruksjoner
  • God fysisk form og evne til å jobbe under ulike værforhold
  • Ha stor arbeidskapasitet og håndtere høyt tempo

Noe reisevirksomhet må kunne påberegnes.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.

Søknadsfrist: 8. oktober 2023, men søknader vurderes fortløpende.

Kontaktperson: Site manager Drilling & Blasting, Tor Olsen, mobil 468 88 581, epost: tor.olsen@ncc.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse.

Søk her

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS