Gruppeleder Bygg og Tekniske Installasjoner

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Seljord
Søknadsfrist 31.05.2023

Stillinger (135)

Reisen fra vår spede begynnelse for over 100 år siden har vært mektig. Det begynte med et lite hjemmekontor i 1921. Nå har vi prosjektert noen av landets mest ambisiøse prosjekter i nyere tid. I Vestfold og Telemark har vi lang erfaring med å operere langs industriaksen fra Rjukan via Notodden til Herøya industripark. Nå er vi på utkikk etter en ny gruppeleder for Bygg og Tekniske Installasjoner med et skarpt blikk for hvordan vi kan skape synergieffekter på tvers av fag og geografi.

Som leder for Bygg og Tekniske installasjoner i Sweco Vestfold Telemark blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i ett av våre mest kompetansetunge ingeniørmiljø. Nye og banebrytende prosjekter knyttet til bl.a. karbonfangst, hydrogen- og batteriproduksjon samt elkraft har gitt svært oss en god posisjon til å levere konsulenttjenester i bransjer som prosessindustri, energikonstruksjoner, infrastruktur og helsesektor. Nå ser vi etter en leder med kommersiell forståelse som kan være med å bygge ut fagmiljøene i gruppen vår og bistå våre kunder med fremtidsrettede bygg og tilhørende infrastruktur i Seljord.

Du kommer til å lede en gruppe med om lag 20 dyktige rådgivere på tvers av fag i bygg, prosjektadministrasjon, VVS og elektro. Rådgiverne er lokalisert i Seljord og Notodden – det blir din base – men du skal samarbeide tett med våre kontorer i Porsgrunn og Sandefjord. Det er stor aktivitet i regionen. For å lykkes i rollen bør du like å arbeide på tvers av geografi (virtuelt) og fagområder for å skape verdi for kunder og kollegaer, og ikke minst skape trivsel på jobb.

Vi lover deg en spennende meny av arbeidsoppgaver:

  • Resultatansvar og personalansvar for gruppen du leder
  • Du skal ta initiativ til utvikling innenfor fagområdet
  • Du vil være tett på markedet, følge opp kunder og utvikle nye kunderelasjoner
  • Du vil lede og delta i tilbuds- og markedsarbeid
  • Du vil være prosjekteier av de fleste større prosjekt i din gruppe
  • Du kan være prosjektleder på enkelte prosjekter

Vi ser etter deg som har:

  • Kommersielt og utviklingsorientert fokus – du skal drive en butikk
  • Inngående forståelse for bygg og prosjektledelse
  • Evne og lyst til å bygge relasjoner og nettverk
  • Relevant siv.ing. fortrinnsvis innen byggeteknikk

I Sweco garanterer vi deg personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger inkludert AFP-ordning. Bare to timers kjøretur fra hovedstaden vil du finne kort vei til fjord og høyfjell, flotte og store kontorlokaler, lave boligpriser og sterke fagmiljøer som vil kunne utfordre de beste i klassen. Vi verdsetter ulikheter og elsker rådgivere med godt humør! Vi forutsetter høy integritet, respekt for hverandre og frihet under ansvar.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte regionleder Tore Øverås på tlf 905 46 431 – vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS