Borer/Borevognoperatør

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 54 milliarder SEK i 2022 og ca. 12 500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm. Som en ledende entreprenør i Norden arbeider vi hver dag med bransjens mest spennende og komplekse byggeprosjekter. Vår lidenskap er å håndtere alle deler i en byggeprosess fra start til slutt, uansett om det er skoler, sykehus, veier, broer, asfalt, kontor eller noe annet viktig.

Firma NCC Industry
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Kragerø
Søknadsfrist 30.06.2023

Stillinger (135)

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

Steinmaterialer har i dag 7 pukkverk og en boring og sprengingsavdeling i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Sprengningsavdelingen er samlokalisert med Valberg Pukkverk i Kragerø og utfører pr i dag oppdrag i Vestfold, Telemark og Agder.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vår sprengningsavdeling er i vekst. Til Sprengningsavdelingen søker vi derfor etter en pliktoppfyllende og ansvarsfull borer/borevognoperatør.

Kvalifikasjoner:

  • Ønskelig med erfaring fra boring i pukkverkbore
  • Ønskelig med fagbrev i fjell- og bergverk
  • Førerkort kl B

Noe reisevirksomhet må kunne påberegnes.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi ser etter personer som har et positivt engasjement, er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Du må også være punktlig, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.

Søknadsfrist: 30. juni 2023, men søknader vurderes fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Kontaktpersoner:

Isak Eikeland
Site Manager
+47 915 67 018

Tor Olsen
Site Manager Drilling & Blasting
+47 468 88 581

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS